طرز تهیه شیرینی شوکو پسته یخچالی
شیرینی شوکو پسته
شوکو پسته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ و ساده است که خیلی راحت و سریع و بدون نیاز به فر و همزن آماده و درست میشود این شیرینی خوش رنگ و جذاب برای پذیرایی بسیار مناسب است و طعم پستهای عالی و فوق العادهای دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی شوکو پسته در ادامه با سایت آموزشی ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
شکلات سفید | ۵۰ گرم |
رنگ پودری | به مقدار دلخواه |
پودر پسته | به مقدار دلخواه |
شیر عسلی | ۳۰ گرم |
پودر بیسکوئیت | ۲ قاشق سوپ خوری |
شکلات سفید | ۳۰ گرم |
رنگ سبز | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی شوکو پسته
مرحله اول
برای طرز تهیه شوکو پسته ابتدا مقداری شکلات سفید را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید و آن را ذوب کنید تا رقیق شود بعد مقداری رنگ پودری بنفش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ در شکلات باز شود و مخلوط یکدست شود.
مرحله دوم
سپس با قاشق مقداری از مخلوط شکلات را داخل قالبهای سیلیکونی بریزید و آنها را تا نصف قالب از مواد پر کنید و قالب را به آرامی به سطح بکوبید تا سطح شکلات ها صاف شود و سپس در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند.
مرحله سوم
بعد در این فاصله برای درست کردن مواد اصلی بیسکوئیت پتیبور را داخل آسیاب بریزید و کاملاً پودر کنید و آنها را در ظرفی بریزید، سپس شیر عسلی را داخل یک ظرف کوچک بریزید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
سپس یکی دو قاشق بیسکویت و پودر پسته را به مخلوط شیر عسلی و شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کمی سفت و یکدست شود و فرم بگیرد دقت کنید که پودر بیسکوئیتهای را به اندازه بریزید تا خمیر بیش از اندازه سفت نشود.
مرحله پنجم
به پودر بیسکویت و پودر پسته میتوانید مقداری رنگ سبز خوراکی اضافه کنید و هم بزنید چون پودر پسته را خوش رنگتر میکند، سپس قالبهای سیلیکونی را از یخچال بیرون بیاورید و بعد مقداری از خمیر پستهای را بردارید و با دست فرم دهید.
حتماً بخوانید:
مرحله ششم
خمیر را به شکل یک گردوی کوچک فرم دهید و در قالبهای سیلیکونی روی شکلاتها که خودشان را گرفتهاند قرار دهید و با دست کمی فشار دهید و سطح آنها را صاف کنید و دوباره قالب سیلیکونی را در یخچال قرار دهید تا خمیر رویی هم خودش را بگیرد.
مرحله هفتم
بعد اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بمانند و سفت و منسجم شود و سپس از یخچال بیرون بیاورید و آنها را از قالب به آرامی بیرون آورید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد به دلخواه و سلیقه خودتان کمی عسل روی آنها بمالید.
مرحله هشتم
سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو خلال بادام و کنجد و یا شکلات چیپسی تزیین کنید سپس تعدادی شوکو پسته دو رنگ جذاب و شیک را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم را برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
منبع : در نهایت