دستهبندی نشده
طرز تهیه سوپ مجلسی و مقوی تام یام کونگ (سوپ تایلندی)
طرز تهیه سوپ تام یام کونگ (سوپ تایلندی)
سوپ تام یام ، به گزارش دلگرم : سوپ تام یام کونگ “Tom Yam Kung” نوعی سوپ تایلندی است.
مواد لازم سوپ تام یام کونگ
- شاه میگو: ۳ عدد
- آب مرغ: ۲ فنجان
- ساقه لمون گراس خرد شده: ۱
- سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
- ریشه جوز خرد شده: ۶ عدد
- فنجان قارچ نصف شده یا درسته: ۵/۰
- برگ بو ریز شده: ۴
- آب لیمو: ۵ قاشق سوپ خوری
- چیلی سبز له شده: ۴ فلفل
- فلفل چیلی تفت داده شده: ۱ قاشق غذاخوری
- شیرغلیظ شده: ۵/۰ فنجان
- سیر: ۲ حبه
- موسیر: ۲ حبه
- ریشه گشنیز: ۱، و مقداری گشنیز برای تزئین
طرز تهیه سوپ تام یام کونگ
۱. در هاون چیلیها را بکوبید.
۲. آب مرغ را در ظرفی مناسب ریخته و جوز، لمون گراس، برگ بو، ریشه گشنیز را اضافه کرده با هم بجوشانید.
۳. میگو، قارچ، سس ماهی، چیلی کوبیده، آب لیمو، سیر، موسیر و چیلی تفت داده شده و شیر را اضافه کرده به مدت ۱ دقیقه آرام بجوشانید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ تام یام
سوپ تام یام جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ تام یام را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
همچنین بخوانید :
روش پخت سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ویژه هوای سرد