دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سوپ مجلسی و مقوی تام یام کونگ (سوپ تایلندی)

طرز تهیه سوپ تام یام کونگ (سوپ تایلندی)

سوپ تام یام ، به گزارش دلگرم : سوپ تام یام کونگ “Tom Yam Kung” نوعی سوپ تایلندی است.

مواد لازم سوپ تام یام کونگ

  • شاه میگو: ۳ عدد
  • آب مرغ: ۲ فنجان
  • ساقه لمون گراس خرد شده: ۱
  • سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
  • ریشه جوز خرد شده: ۶ عدد
  • فنجان قارچ نصف شده یا درسته: ۵/۰
  • برگ بو ریز شده: ۴
  • آب لیمو: ۵ قاشق سوپ خوری
  • چیلی سبز له شده: ۴ فلفل
  • فلفل چیلی تفت داده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • شیرغلیظ شده: ۵/۰ فنجان
  • سیر: ۲ حبه
  • موسیر: ۲ حبه
  • ریشه گشنیز: ۱، و مقداری گشنیز برای تزئین

سوپ تایلندی با میگو

طرز تهیه سوپ تام یام کونگ

۱. در هاون چیلی‌ها را بکوبید.

۲. آب مرغ را در ظرفی مناسب ریخته و جوز، لمون گراس، برگ بو، ریشه گشنیز را اضافه کرده با هم بجوشانید.

۳. میگو، قارچ، سس ماهی، چیلی کوبیده، آب لیمو، سیر، موسیر و چیلی تفت داده شده و شیر را اضافه کرده به مدت ۱ دقیقه آرام بجوشانید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ تام یام
سوپ تام یام جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ تام یام را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

همچنین بخوانید :

طرز پخت سوپ میگو ذرتی

روش پخت سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ویژه هوای سرد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا