دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سالاد چیکن اصل رستورانی

سالاد چیکن یک غذای کامل و مقوی

بیشتر افرادی که طرفدار سالادهای خوشمزه هستند دوست دارند تا طعم های تازه را امتحان کنند و با آماده کردن یک سالاد ساده و خوشمزه در کوتاه‌ترین زمان ممکن لذت ببرند. سالاد‌ها می توانند یه وعده غذایی کامل و در عین حال مفید و خوشمزه باشند فقط کافیست که دانست از چه موادی داخل آنها استفاده شده است تا ارزش غذایی آنها کامل باشد.
سالاد چیکن گریل، هم جز سالاد‌های فوق العاده خوشمزه و در عین حال مقوی است که برای دورهمی های دوستانه بسیار لذت بخش است. این سالاد در نهایت سادگی مجلسی است. و می توان برای مهمانی ها تهیه کرد.

سالاد چیکن

مواد لازم برای تهیه سالاد چیکن ۲ نفر

  • سینه مرغ نصف یک عدد
  • نمک یک سوم قاشق چای خوری
  • آویشن یک چهارم قاشق چای خوری
  • پاپریکا نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
  • کاهو ۴ برگ
  • خیار ۳ عدد
  • گوجه گیلاسی ۵ عدد
  • پیاز ۱ عدد کوچک
  • آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
  • جعفری ساطوری شده ۱ قاشق چای خوری
  • سس کچاپ ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس سالاد چیکن

  • ارده ۱ قاشق غذا خوری
  • آب ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل نصف قاشق چای خوری
  • آویشن یک چهارم قاشق چای خوری

دستور پخت سالاد چیکن

طرز تهیه سالاد چیکن گریل

مرحله اول
برای تهیه سالاد خوشمزه و مخصوص چیکن گریل در ابتدای کار، سینه مرغ را با نمک و پاپریکا و فلفل قرمز و آویشن و آبلیمو و سس کچاپ و روغن زیتون آغشته می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.

مرحله دوم
سپس سینه مرغ را روی آن قرار می دهیم و حدود ۲۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. می توان سینه مرغ را با دستگاه گریل یا درون تابه گریل یا منقل کباب کرد.

مرحله سوم
کاهو ها را شسته و به اندازه دو بند انگشت برش می زنیم و در ظرف مناسب می چینیم. گوجه گیلاسی ها را شسته و از وسط برش می زنیم و روی کاهو ها و دور ظرف می چینیم. خیار را شسته و با پوست حلقه حلقه کرده و از وسط نصف می کنیم.

حتماً بخوانید:

خاصیت خوردن سالاد قبل از غذا

خاصیت خوردن سالاد قبل از غذا

قبل از غذا، سالاد بخوریم یا بعد آن یا همراه با غذا خورده شود با دلگرم همراه باشید تا با فواید بی نظیر خوردن سالاد قبل و بعد و همراه با غذا اشنا شوید.…

مرحله چهارم
سپس روی کاهو ها می ریزیم. پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی نازک برش می زنیم و در مرکز سالاد می چینیم. جعفری ها را شسته و ساطوری خرد می کنیم. سینه مرغ را به صورت اریب برش می زنیم و روی سالاد می چینیم.

مرحله پنجم
جعفری ها را روی آن می ریزیم. یک کاسه برداشته و ارده و آب و نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به عنوان سس روی سالاد و مرغ گریل شده می ریزیم. این سالاد آماده سرو است و نیاز به تزیین خاصی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا