دسته‌بندی نشده

10 ترفند برای کاهش اعتیاد به موبایل

روش های کاهش وابستگی به تلفن همراه

حتما تا به حال دیده اید که اغلب مردم همیشه سرشان پایین است و مشغول کار با تلفن همراه خود هستند. حتی در مهمانی ها و دورهمی ها نیز بسیاری از افراد سرگرم گوشی بوده و با دیگران صحبت نمی کنند.این افراد هنگام رفتن به سفر نیز به جای اینکه به فکر پیدا کردن مکان مناسب و لذت از سفر باشند، به فکر یافتن پریز برق برای شارژ کردن تلفن همراه خود هستند.به این وضعیت جز اعتیاد چیزی نمی توان گفت. بسیاری از مردم در جوامع مختلف، بیشتر وقت خود را با گوشی های هوشمند سپری می کنند و به آن اعتیاد پیدا کرده اند. اما چگونه می توان از این وابستگی کم کرد ؟با استفاده از روش هایی می توانید میزان اعتیاد به تلفن همراه را کاهش دهید.

درمان اعتیاد به گوشی

چگونه اعتیاد به گوشی را از بین ببریم ؟

روش ترک اعتیاد به گوشی همراه

شاید دیگر وقت آن رسیده است که مقداری از وقت خود را به جای گذراندن با موبایل، به انجام کارهای مهم زندگی اختصاص دهیم. به این منظور باید ابتدا میزان وابستگی به تلفن همراه را کاهش دهیم. با این راه ها می توان تا حد زیادی به این هدف دست یافت:

1. برای کار با موبایل محدودیت بگذارید

برای استفاده از گوشی همراه در موارد غیر ضروری، برنامه ریزی کنید. به طور مثال با خود بگویید که تا یک ساعت بعد از بیدار شدن از خواب، با تلفن همراه کار نمی کنم. یا مثلا هنگام تماشای فیلم یا غذا خوردن گوشی ام را برنمیدارم.برنامه هایی که برای استفاده از موبایل در نظر می گیرید را به درستی اجرا کنید و آن ها را پشت گوش نیندازید.

2. هنگام کار با گوشی به احساساتتان توجه کنید

وقتی که به سراغ تلفن همراه خود می روید به احساساتتان توجه کنید و ببینید چه نوع حالت هیجانی دارید. خوشحال، خسته، غمگین و … سپس با توجه به نوع احساستان، کار جایگزینی انجام دهید.مثلا وقتی ناراحت و غمگین هستید، به جای اینکه خود را با گوشی سرگرم کنید، به پیاده روی بروید یا ورزش کنید.

ترک اعتیاد به موبایل

نحوه کم کردن وابستگی به گوشی

3. برای ترک اعتیاد به موبایل، یک جانشین پیدا کنید

بهتر است برای اینکه میزان اعتیاد به تلفن همراه را کاهش دهید، یک جانشین برای آن تعیین کنید. مثلا فیلم ببینید یا ورزش کنید. بسیاری از ما تلفن همراه را نوعی تسکین و آرامش می دانیم.می توانید برای رسیدن به آرامش از روش های تن آرامی استفاده کنید تا هم برای سلامتی مفید باشد و هم وابستگی به تلفن همراه کم شود.

4. برای ترک اعتیاد به موبایل، آن را بی‌ صدا (Silent) کنید

با شنیدن کوچک ترین صدا از تلفن همراه ممکن است به سمت آن بروید و چندین ساعت در همان حالت باقی بمانید. اما اگر گوشی را حالت کامل بی صدا قرار دهید، دیگر از هشدارها و پیام ها باخبر نمی شوید و مدت زیادی را به صرف وقت با گوشی نمی گذرانید.حتی گوشی را در حالت ویبره هم نگذارید چون باز هم صدای آن را می شنوید. سعی کنید مدتی را به دور از موبایل، برای انجام کارهای دیگر سپری کنید.

چطور کمتر از گوشیم استفاده کنم؟

برنامه هایی برای کاهش اعتیاد به گوشی

5. گوشی خود را در جایی قرار دهید که آن را نبینید

اگر می خواهید در راه ترک اعتیاد به تلفن همراه موفق شوید، باید ساعاتی از روز را دور از گوشی خود سپری کنید. بهتر است تلفن همراهتان را در اتاق بگذارید و به سراغ آن نروید. اگر سرکار هستید، گوشی را در جیب یا کیفتان قرار دهید تا از چشمتان دور باشد.شاید تا به حال دیده اید که در برخی ادارات کارمندانی سرگرم کار با گوشی هستند و نمی توانند به خوبی مشکلات مراجعان را برطرف نمایند. اگر تلفن همراه از چشم دور باشد، ذهن نیز به سراغ آن نمی رود و اینگونه اعتیاد به موبایل کم می شود.

حتماً بخوانید:

نشانه های اعتیاد به تلفن همراه

نشانه های اعتیاد به تلفن همراه

نشانه های اعتیاد به تلفن همراه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید. نشانه های اعتیاد به تلفن…

6. برای کاهش وابستگی به گوشی خودتان را گول نزنید

اعتیاد به تلفن همراه، به ظاهر صدمه و آسیبی به فرد نمی زند به همین دلیل فرد می تواند به راحتی وسوسه شود و وقت زیادی را با تلفن همراه بگذراند. اگر روزی تصمیم گرفتید که چند ساعت به سراغ گوشی نروید، واقعا همین کار را انجام دهید و گول ذهنتان را نخورید.ممکن است با خود بگویید که موبایل هیچ ضرری به من نمی رساند، در صورتی که چنین نیست و استفاده بیش از حد از آن می تواند آسیب های زیادی به انسان وارد کند.

نشانه های اعتیاد به گوشی موبایل

درمان اعتیاد به تلفن همراه

7. برای فرار از موبایل به سفر و طبیعت گردی بروید

شاید با خود بگویید که ما در سفر و طبیعت هم گوشی دستمان می گیریم. در صورتی که انسان وقتی به جای جدیدی می رود، به طور ناخودآگاه ذهنش به آن سو رفته و از وابستگی های قبلی دور می شود.هنگامی که به گردش می روید، از طبیعت و مناظر لذت ببرید و سعی کنید اصلا سمت موبایل نروید. در صورتی که می خواهید با گوشی خود عکس بگیرید، فقط از دوربین آن استفاده کنید و سمت سایر برنامه ها نروید.

حتماً بخوانید:

عوارض جدی استفاده بیش از حد موبایل

عوارض جدی استفاده بیش از حد موبایل

عوارض استفاده بیش از حد از تلفن های هوشمند :تقریبا دو سوم نوجوانان و بزرگسالان آمریکایی در حال حاضر از تلفن های هوشمند استفاده می کنند . در واقع…

8. ورزش برای ترک اعتیاد به تلفن همراه

سعی کنید ورزش را جزو سبک زندگی خود کنید. افرادی که ورزش می کنند، افراد پرجنب و جوشی هستند و نمی توانند ساعت ها یک جا بی حرکت بنشینند و با گوشی همراه خود کار کنند.بهتر است بیش از یک ساعت در روز ورزش کنید تا به آن عادت کنید و وابستگی به تلفن همراه را از خود دور کنید. این کار هم موجب سلامتی تان می شود و هم می تواند شما را در طول روز شاداب و سرحال کند.

ترک کامل وابستگی به گوشی

درمان اعتیاد به گوشی

9. پاک کردن اپلیکیشن‌های اعتیادآورد برای کاهش وابستگی به موبایل

امروزه با آمدن اپلیکیشن هایی مثل واتساپ، اینستاگرام، فیس بوک، تلگرام و … اعتیاد به تلفن همراه بسیار زیاد شده است. افراد ساعت ها در روز به سپری کردن وقت در این برنامه ها می پردازند.برای ترک اعتیاد به موبایل، بهترین کار این است که از عوامل اعتیادآور به این مسئله، دوری کنید. پس بهتر است برنامه هایی که موجب کشیده شدن شما به سمت تلفن همراه می شود را پاک کنید و باری از روی دوش خود بردارید.ممکن است روزهای اول پس از پاک کردن این برنامه ها احساس بدی داشته باشید اما به مرور زمان به این شرایط عادت خواهید کرد.

10. ناخوشایند کردن تجربه‌ ی استفاده از موبایل

می توانید برای کاهش وابستگی به موبایل از اپلیکیشن های مخصوص استفاده کنید. این اپلیکیشن ها هنگامی که بیش از حد از گوشی استفاده می کنید به شما اخطار می دهند و شما متوجه می شوید که چند بار به سراغ موبایل خود رفته اید.همچنین می توانید از تجارب ناخوشایند هنگام استفاده از گوشی همراه استفاده کنید به طور مثال به مدت دو هفته گوشی را روی حالت سیاه و سفید قرار دهید. این کار باعث می شود که هنگام کار با موبایل لذت کمتری ببرید در نتیجه کمتر به سراغ آن بروید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا