دسته‌بندی نشده

روش آماده کردن سالاد مرغ برزیلی

مواد لازم:

غذای: برزیلی
گروه: تمامی فصول, رژیمی, نهار, پیش غذاها
سطح مهارت: آسان
مقدار: 1
مناسب برای: 6
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت : 0 دقیقه
مدت زمان آمادگی : 15 دقیقه

مواد لازم:

1 عدد مرغ متوسط پخته شده و ریز خرد شده
1 عدد سیب سبز بزرگ، خرد شده
1 عدد سیب سرخ بزرگ، خرد شده
400 گرم کمپوت آناناس خرد
1 فنجان کشمش
½فنجان سس مایونز
50 گرم خامه
نمک و فلفل سیاه و سفید
نان و کاهو برای سرو

طرز تهیه

1. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و آن را ریز خرد می کنیم . سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

2. سیب سبز و سیب قرمز در یک کاسه کوچک با آب لیمو مخلوط می کنیم.

3. سیب، آناناس و کشمش را به گوشت مرغ اضافه می کنیم .سس مایونز و خامه را به آرامی اضافه کرده مخلوط می کنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند در انتها نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

4. توجه داشته باشید که این سالاد باید هم دمای اتاق باشد و نباید سرد باشد و نه گرم . برای سرو این سالاد که می تواند یک پیش غذای اشتها آور و یا یک ناهار سبک باشد ازنان باکت ترد و کاهو استفاده کنید.

5. می توانید به جای کنسرو آناناس از میوه آناناس استفاده کنید اگر به دنبال یک بافت محکم تر و یک سالاد سالم تر هستید. اما شیرینی کمپوت آناناس به این سالاد طعم بهتری می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا