دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سالاد نائنگچی مرحله به مرحله

روش تهیه نائنگچی سالاد سرد سنتی کره ای

ما در این مطلب طرز تهیه سالاد سرد سنتی کره ای را برای شما آماده کرده ایم . با دلگرم همراه شوید .

طرز تهیه سالاد نائنگچی مرحله به مرحله

طرز تهیه و اصولی برای خوشمزه شدن سالاد نائنگچی

separator line

مواد لازم برای تهیه سالاد نائنگچی

  • 1 قاشق غذاخوری پودر تخم خردل کره ای
  • 2 قاشق چایخوری آب
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • 140 گرم گوشت خرچنگ ( یا میگو )
  • 1 عدد خیار متوسط، برش های افقی باریک
  • 1 عدد گلابی، بدون هسته و باریک بریده شده
  • 2 قاشق غذاخوری تخم کاج و جوانه تربچه

طرز تهیه سالاد نائنگچی مرحله به مرحله

separator line

دستور تهیه سالاد نائنگچی

  1. پودر تخم خردل و آب را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. خوب هم بزنید و 5 تا 10 دقیقه بگذارید بماند.
  2. نمک، شکر و سرکه سفید را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
  3. برش های باریک گوشت خرچنگ را در مایکروویو بگذارید تا یک دقیقه بپزد. بدین ترتیب نرم می شود و رنگ آنها قرمز روشن می شود. اگر مایکروویو ندارید با یک قاشق چایخوری روغن نباتی، آنها را در ماهیتابه تفت دهید.
  4. برش های هر یک از مواد را ریش ریش کنید تا باریک و اندازه هم شوند.
  5. حالا خیار، خرچنگ و گلابی را روی بشقابی بچینید و روی آنها سس خردل بریزید.
  6. تخم کاج را روی آن بپاشید و سرو کنید.
  7. هنگام کشیدن آن، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به هر کس به میزان مساوی از همه مواد سالاد برسد.

separator line

بیشتر بخوانید :

روش های تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته

طرز تهیه ی سالاد لبنانی بنام فتوش + سس مخصوص

طرز تهیه سالاد سزار مرحله به مرحله

پایین آوردن فشار خون با سالاد ترخون

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا