دسته‌بندی نشده

طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید:

مواد لازم برای 4 نفر :
فیله سینه مرغ: 4 عدد
آب پرتقال و رنده پوست آن: نصف یک عدد
آب لیمو ترش و رنده پوست آن: نصف یک عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
زیره: 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

طرز تهیه :
مرحله 1 – فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.
مرحله 2 – مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله 3 – تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا