دسته‌بندی نشده

طرز تهیه جوجه اسپایسی به روش کبابی یا گریل شده

طرز تهیه جوجه اسپایسی

عطر و طعم فوق ‌العاده‌ ای که با ترکیب انواع مواد و ادویه ها به جوجه دارد باعث خوشمزگی و پرطرفدار بودن این غذا برای اکثر افراد شده است. جوجه اسپایسی را می توانید هم به صورت کبابی و هم به صورت گریل شده و در تابه های مخصوص گریل آماده کنید.

یکی از نکات مهم در طبخ و آماده کردن این غذا، توجه به مقدار مواد اولیه برای مزه دار کردن آن می باشد. اگر طرفدار غذاهای تند هستید می توانید میزان فلفل قرمز و سایر ادویه های آن را برای طعم دار کردن مرغ ها بیشتر کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و معروف می ‌توان به جوجه کباب حلزونی، جوجه کباب فرانسه، کباب ساتای مرغ، جگروز، جوجه کباب ماستی، کباب کنجه لاری، ساج کباب و… اشاره کرد.

جوجه اسپایسی به روش کبابی

مواد لازم :

سینه مرغ: ۴ عدد
ماست: یک چهارم پیمانه
پیاز خلالی: نصف پیمانه
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
سماق: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زرد چوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم

جوجه اسپایسی تند

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا مواد ماست، آبلیمو و زنجبیل را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.

حتماً بخوانید:

گام 2 سپس پیاز خلالی، روغن و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید.
گام 3 تکه های خرد شده مرغ را نیز با سایر مواد مخلوط کرده تا مزه دار شود.

پوستر جوجه کباب اسپایسی

گام 4 روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
گام 5 قبل از به سیخ کشیدن جوجه ها، به آن گشنیز خرد شده و سماق اضافه و مخلوط کنید.
گام 6 سپس جوجه را به سیخ کشیده و به همراه گوجه کباب کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا