دسته‌بندی نشده

شیرینی رزت سیب | روشی جدید و ایده آل برای تهیه رزت سیب

شیرینی رزت سیب؛ دسری ایده آل!

در این مطلب طرز تهیه شیرینی‌ هایی سبکی به شکل گل رز را به شما آموزش داده ایم. درست کردن این شیرینی‌ها راحت است. با دلگرم همراه شوید .

شیرینی رزت سیب | روشی جدید و ایده آل برای تهیه رزت سیب

رزت سیب ، شیرینی هایی به شکل گل رز

مواد لازم جهت تهیه رزت سیب

  • سیب: دو عدد
  • عسل : دو قاشق غذا خوری
  • شکر : چهار قاشق غذا خوری
  • آب : شش قاشق غذا خوری
  • کره : ۵۰ گرم
  • آرد : تقریباً یک فنجان
  • پودر دارچین , پودر قند و عسل برای تزئین

طرز تهیه شیرینی رزت سیب

  1. ابتدا سیب ها را بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید .
  2. سیب ها را به لایه های نازکی برش بزنید و در ظرفی بریزید.
  3. آنگاه دو قاشق عسل را همراه با چهار قاشق شکر و شش قاشق آب به آن اضافه کنید.
  4. ظرف را روی حرارت به مدت سه الی پنج دقیقه قرار دهید تا سیب ها نرم و پخته شوند.
  5. در مرحله دوم ظرف را از روی حرارت بردارید و سیب ها را از شربت جدا کنید و در صافی بریزید تا آب شربت خارج شود.
  6. حالا کره را که به دمای اتاق رسیده با قاشق باز کنید و همراه سه قاشق از شهد سیب مخلوط کنید و سپس آرد را الک رده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
  7. در مرحله آخر، خمیر را با وردنه باز کنید و برش های مستطیلی باریک بزنید ( باریک بودن خمیر باید طوری باشد که برگه های نازک سیب از خمیر بیرون بزند ).
  8. بعد از اینکه نوارهای باریک خمیر را برش زدید، شش برگ سیب را مطابق شکل روی خمیر قرار دهید طوری که نصف برگه سیب از خمیر بیرون باشد و هر برگه کمی روی برگه قبلی قرار بگیرد.
  9. سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز در بیاید. حالا باید گل های آماده شده را در قالب مخصوص مافین یا در کپسول های کاغذی قرار دهید و در فر با دمای ۱۷۵ درج سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  10. بعد از اینکه رزت سیب آماده شد، از فر خارج کنید و ابتدا با برس مقداری عسل به گل ها بزنید و بعد مقداری دارچین و پودر شکر روی گل ها بپاشید.

بیشتر بخوانید :

کمپوت سیب : دستور تهیه بهترین دسر برای بچه ها

فرنی انبه یک دسر متفاوت و جذاب برای بچه ها

روش تهیه دسر ترایفل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا