دسته‌بندی نشده

روش تهیه سیب کاراملی خوشمزه برای انواع کیک و دسر

طرز تهیه سیب کاراملی خوش طعم و بی نظیر

این یک دسر فوق العاده برای انواع مناسبت ها و مهمانی ها انتخاب خوبی را پیش روی شما می گذارد. با روش تهیه ی آن در دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه کیک سیب کاراملی

مواد لازم برای تهیه سیب های کاراملی

  • کرم کارامل وانیلی 400 گرم
  • آب دو قاشق غذاخوری
  • سیب 4 عدد
  • گردوی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین
  • شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز به مقدار لازم برای تزیین
  • شکلات چیپسی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه سیب کاراملی

  1. 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود
  2. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید.
  3. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید.
  4. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد.
  5. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم.
  6. از این سیب های کاراملی می توانید در مراسم تولد و مهمانی های عصر استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا