دسته‌بندی نشده

روش پخت شیرینی رزت کاکائویی در تابه و فر

طرز تهیه شیرینی رزت کاکائویی

خمیر شیرینی رزت را می توانید در طعم های مختلف بسته به سلیقه خود تهیه و میل کنید. از طعم هایی که بسیار همه پسند است در این شیرینی می توان به طعم های پسته ای و لیمویی اشاره کرد. اگر در طعم های مختلف تهیه کنید به دلیل وجود رنگ های مختلف بسیار قشنگ می شود. این شیرینی همچنین تا یک ماه قابل نگه داری می باشد. این شیرینی ترد و خوشمزه را می توانید با فر و بدون فر هم تهیه کنید. امروز در این مقاله طرز تهیه شیرینی رزت کاکائویی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی رزت کاکائویی

آرد سفید قنادی ۲۲۰ گرم
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شکر یا پودر قند ۱۲۰ گرم
کره نرم ۲۰۰ گرم
وانیل ۱ ق چای خوری
پودر کاکائو ۴۰ گرم

شیرینی رزت کاکائویی شیک و خوشمزه

مرحله اول: آماده سازی مواد

اول همه مواد مورد نیاز را آماده می کنیم. تخم مرغ و کره را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کرده و در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. مواد مورد نیاز را به مقدار کافی با ترازو گرم کنید. حالا پودر قند را الک می کنیم. سپس آرد را ۳بار الک کنید تا کاملا شفاف شود.

طرز تهیه شیرینی رزت کاکائویی

مرحله دوم: ترکیب مواد

کره را با همزن هم بزنید تا به طور کامل یک دست شود. پودر قند یا شکر را اضافه کرده و تا جایی که یک کرم روشن به دست آید هم می زنیم. تخم مرغ و وانیل را اضافه و خوب مخلوط کنید حالا در این قسمت چون شیرینی ما رزت کاکائویی هست کاکائو را به آرد اضافه کرده و این مخلوط را به باقی مواد اضافه می کنیم و با استفاده از لیسک موادرا خوب مخلوط می کنیم تا به طور کامل یک دست شود. مواد را داخل قیف با ماسوره ۲D ریخته؛ و این قیف را می توانید از مغازه های لوازم قنادی یا شیرینی پزی تهیه کنید. سپس روی کاغذ روغنی به شکل رزت ( شبیه گل رز ) بریزید.

مرحله سوم: پخت شیرینی رزت با فر

فر را باید از قبل روشن کنید تا گرم شود حلا مواد را داخل فر قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد بگذارید. حالا به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه صبر کنید تا شیرینی بپزد. فقط حواستان باشد که بیشتر از این تایم در فر نماند چون باعث خشک شدن شیرینی شما می شود.

پوستر شیرینی رزت کاکائویی

روش پخت شیرینی رزت بدون فر

برای پخت شیرزینی رزت بدون فر از یک تابه دو طرف استفاده می کنیم به این صورت که باید واشر های تابه در آوریم بعد از انجام این کار داخل دو طرف تابه کاغذ روغنی می گذاریم و بعد شیرینی را روی آن می چینیم. بهتر هست تابه را از قبل گرم کنید و همچنین از یک شعله پخش کن استفاده کنید تا گرم یکنواخت به شیبرینی ها برسد.
مقدار زمان هم ۱۵ دقیقه می باشد که بعد آن شیرینی آماده است. ولی همان طور که در بالا گفتیم نباید زیاد بیشتر از زمان گفته شد در داخل تابه باقی بماند چون باعث خشک شدن شیرینی می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا