دسته‌بندی نشده

روش نگهداری از پاستا و ماکارونی خشک و پخته شده

نگهداری پاستا و ماکارونی در منزل

بهترین روش نگهداری از ماکارونی در منزل، نگهداری آن در بسته بندی اصلی خود در یک مکان خشک و خنک است. ماکارونی خشک می تواند تا دو سال در این شرایط نگهداری شود. اگر بسته بندی اصلی ماکارونی شما آسیب دیده است، آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکات نگهداری از ماکارونی در منزل:

ماکارونی را در بسته بندی اصلی خود نگهداری کنید. اگر بسته بندی اصلی آسیب دیده است، آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
ماکارونی را در یک مکان خشک و خنک نگهداری کنید.
از قرار دادن ماکارونی در معرض نور مستقیم خورشید یا گرما خودداری کنید.
ماکارونی را در معرض رطوبت قرار ندهید.

نگهداری پاستا و ماکارونی در منزل

نگهداری از ماکارونی پخته شده

ماکارونی پخته شده را می توان تا 5 روز در یخچال نگهداری کرد. برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به هم، آن را در یک ظرف در بسته با چند قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن آفتابگردان نگهداری کنید.

ماکارونی پخته شده را می توان تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد. برای جلوگیری از خشک شدن ماکارونی، آن را در یک ظرف در بسته با کمی سس یا آب نگهداری کنید.

حتماً بخوانید:

نکات نگهداری از ماکارونی در فریزر:

ماکارونی را قبل از قرار دادن در فریزر کاملاً خنک کنید.
ماکارونی را در یک ظرف در بسته با کمی سس یا آب نگهداری کنید.
ماکارونی را در فریزر به صورت تک نفره یا چند نفره تقسیم کنید تا در هنگام استفاده راحت تر باشد.

با رعایت این نکات می توانید ماکارونی را به مدت طولانی نگهداری کنید و از آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا