دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی ماکارونی به شیوه ی ایتالیایی

مواد لازم برای ماکارونی ایتالیایی:

  • ماکارونی رشته ای: ۶۰۰ گرم
  • رب گوجه: ۳ قاشق سوپ خوری
  • سیر: ۲ حبه
  • گوشت: ۴۰۰ گرم
  • جعفری: ۱۰۰ گرم
  • روغن: ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی:

  1. ماکارونی را آبکش کنید.
  2. پیاز و سیر را رنده کرده به همراه گوشت چرخ کرده، سرخ کنید.
  3. بعد رب، نمک، فلفل، سیر و جعفری را اضافه کنید.
  4. ته ظرفی را چرب کنید و ماکارونی و مایه را لایه لایه بریزید و دم بگذارید.
  5. در آخر می توانید از پنیر رنده شده برای تزئین آن استفاده کنید.

نکاتی در مورد ماکارونی ایتالیایی

جزو غذای ملل – ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا