دسته‌بندی نشده

روش تهیه ی حلوا رولی شیک و مجلسی

طرز تهیه رولت حلوای مجلسی

در این مطلب آموزش حلوا در نان میکادو رو قرار میدم که ممکنه براتون جذاب باشه.با دلگرم همراه شوید و از این آموزش لذت ببرید

مواد لازم برای تهیه حلوا رولی

  • زعفران یک چهارم قاشق غذاخوری
  • شکر دو لیوان سرخالی به علاوه 4 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم چهار لیوان
  • کره یا روغن حیوانی دویست گرم
  • گلاب نصف لیوان
  • گردو آسیاب شده دویست گرم
  • روغن یک لیوان
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
  • شیر دو لیوان

طرز تهیه حلوا رولی خوشمزه

  1. نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته
  2. با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می‌آید).
  3. سپس شش قاشق روغن حیوانی یا یک قالب صد گرمی کره را اضافه کرده، هم می‌زنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.
  4. یک لیوان شکر و یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله می‌گذاریم تا به جوش آید.
  5. سپس دو قاشق پودر کاکائو را با 4 قاشق شکر مخلوط کرده به شیر اضافه می‌کنیم تا حل شود سپس شعله را خاموش کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه می‌کنیم.
  6. محلول شیر، شکر و کاکائو را به آرد تفت داده شده اضافه کرده،
  7. روی شعله قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا حلوا قوام آید، غلیظ شده و به روغن بیفتد.
  8. سپس شعله را خاموش می‌کنیم.
  9. ته یک سینی کیسه فریزر قرار می‌دهیم و حلوا را به قطر نیم الی یک سانت پهن می‌کنیم.
  10. 7 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده روی حلوا ریخته، سپس آن را لوله می‌کنیم و با کیسه فریزر آن را در یخچال گذاشته تا سرد شود.
  11. بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش می‌زنیم.

نکته : برای تهیه رولت حلوا زعفرانی

مشابه حلوا کاکائویی، نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می‌آید). سپس شش قاشق روغن حیوانی یا یک قالب صد گرمی کره را اضافه کرده، هم می‌زنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.

طرز تهیه رولت حلوا زعفرانی

  1. یک لیوان شکر و یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله می‌گذاریم تا به جوش آید.
  2. سپس یک چهارم قاشق غذاخوری زعفران را آب کرده، به شیر و شکر اضافه می‌کنیم سپس شعله را خاموش کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه می‌کنیم.
  3. محلول شیر و شکر زعفرانی را به آرد تفت داده شده اضافه کرده، روی شعله قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا حلوا قوام آید، غلیظ شده و به روغن بیفتد. سپس شعله را خاموش می‌کنیم.
  4. ته یک سینی کیسه فریزر قرار می‌دهیم و حلوا را به قطر نیم الی یک سانت پهن می‌کنیم.
  5. 7 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده روی حلوا ریخته، سپس آن را لوله می‌کنیم و با کیسه فریزر آن را در یخچال گذاشته تا سرد شود. بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش می‌زنیم.
  6. می‌توان رولت حلوا کاکائویی و زعفرانی برش زده را یکی در میان در ظرف قرار داد تا آماده پذیرایی شود. نوش جان

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا