دستهبندی نشده
روش تهیه ی حلوا رولی شیک و مجلسی
طرز تهیه رولت حلوای مجلسی
در این مطلب آموزش حلوا در نان میکادو رو قرار میدم که ممکنه براتون جذاب باشه.با دلگرم همراه شوید و از این آموزش لذت ببرید
مواد لازم برای تهیه حلوا رولی
- زعفران یک چهارم قاشق غذاخوری
- شکر دو لیوان سرخالی به علاوه 4 قاشق غذاخوری
- آرد گندم چهار لیوان
- کره یا روغن حیوانی دویست گرم
- گلاب نصف لیوان
- گردو آسیاب شده دویست گرم
- روغن یک لیوان
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- شیر دو لیوان
طرز تهیه حلوا رولی خوشمزه
- نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته
- با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم میزنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در میآید).
- سپس شش قاشق روغن حیوانی یا یک قالب صد گرمی کره را اضافه کرده، هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم.
- یک لیوان شکر و یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله میگذاریم تا به جوش آید.
- سپس دو قاشق پودر کاکائو را با 4 قاشق شکر مخلوط کرده به شیر اضافه میکنیم تا حل شود سپس شعله را خاموش کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه میکنیم.
- محلول شیر، شکر و کاکائو را به آرد تفت داده شده اضافه کرده،
- روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا قوام آید، غلیظ شده و به روغن بیفتد.
- سپس شعله را خاموش میکنیم.
- ته یک سینی کیسه فریزر قرار میدهیم و حلوا را به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم.
- 7 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده روی حلوا ریخته، سپس آن را لوله میکنیم و با کیسه فریزر آن را در یخچال گذاشته تا سرد شود.
- بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش میزنیم.
نکته : برای تهیه رولت حلوا زعفرانی
مشابه حلوا کاکائویی، نصف لیوان روغن و دو لیوان آرد را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، با شعله متوسط حدود 10 الی 15 دقیقه تفت داده، مرتب هم میزنیم تا رنگ آرد کمی طلایی شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در میآید). سپس شش قاشق روغن حیوانی یا یک قالب صد گرمی کره را اضافه کرده، هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم.
طرز تهیه رولت حلوا زعفرانی
- یک لیوان شکر و یک لیوان شیر را در یک قابلمه ریخته، روی شعله میگذاریم تا به جوش آید.
- سپس یک چهارم قاشق غذاخوری زعفران را آب کرده، به شیر و شکر اضافه میکنیم سپس شعله را خاموش کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه میکنیم.
- محلول شیر و شکر زعفرانی را به آرد تفت داده شده اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا قوام آید، غلیظ شده و به روغن بیفتد. سپس شعله را خاموش میکنیم.
- ته یک سینی کیسه فریزر قرار میدهیم و حلوا را به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم.
- 7 قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده روی حلوا ریخته، سپس آن را لوله میکنیم و با کیسه فریزر آن را در یخچال گذاشته تا سرد شود. بعد از آن که حلوا سرد و سفت شد، آن را برش میزنیم.
- میتوان رولت حلوا کاکائویی و زعفرانی برش زده را یکی در میان در ظرف قرار داد تا آماده پذیرایی شود. نوش جان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی