دستور تهیه شیرینی رولت نسکافه ای با خامه مخصوص
طرز تهیه رولت نسکافه ای به سبک قنادی
رولت نسکافه ای، یکی از انواع شیرینی خامه ای برای طرفداران طعم نسکافه و قهوه است. می توانید رولت نسکافه ای خانگی خوشمزه را با خامه صبحانه در فر و بدون فر تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت نسکافه ای:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه (200 گرم) شکر
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 1 قاشق غذاخوری نسکافه فوری
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1/2 پیمانه (60 میلی لیتر) آب جوش
- 1 پیمانه (100 گرم) آرد سفید
- 1/2 پیمانه (120 میلی لیتر) روغن مایع
مواد لازم برای تهیه خامه:
- 200 گرم خامه صبحانه
- 2 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه رولت نسکافه ای:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید. یک قالب مستطیل شکل به ابعاد 30 در 40 سانتی متر را چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ جدا کنید. زرده ها را با شکر و وانیل تا زمانی که سبک و پفکی شوند، هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه، سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند.
نسکافه و پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و به زرده های تخم مرغ اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
سفیده های تخم مرغ را به آرامی به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
مخلوط کیک را در قالب بریزید و به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید.
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. سپس روی یک پارچه نمدار برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید.
خامه صبحانه را با شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.
کیک را به عرض 3 سانتی متر برش دهید. خامه را روی یک طرف کیک بمالید و به آرامی رول کنید.
رولت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
میزان کالری رولت نسکافه ای:
یک برش از رولت نسکافه ای با قطر 2 سانتی متر حاوی حدود 350 کالری، 15 گرم چربی، 45 گرم کربوهیدرات و 5 گرم پروتئین است.
نکات تکمیلی:
برای اینکه کیک رولتی شما به خوبی رول شود، باید از کیک اسفنجی لطیف و نرم استفاده کنید.
برای اینکه خامه روی رولت نسکافه ای شما از بین نرود، باید کیک را قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
تزیین رولت نسکافه ای:
رولت نسکافه ای را می توان به روش های مختلف تزیین کرد. از جمله تزیینات رایج می توان به موارد زیر اشاره کرد:
استفاده از خامه فرم گرفته، شکلات آب شده، میوه های تازه یا خشک و … برای تزیین رولت
برش دادن رولت به شکل های مختلف، مانند قلب، ستاره یا …
استفاده از روکش های شکلاتی یا ژله ای برای تزیین رولت