دسته‌بندی نشده

دستور تهیه شیرینی رولت نسکافه ای با خامه مخصوص

طرز تهیه رولت نسکافه ای به سبک قنادی

رولت نسکافه ای، یکی از انواع شیرینی خامه ای برای طرفداران طعم نسکافه و قهوه است. می توانید رولت نسکافه ای خانگی خوشمزه را با خامه صبحانه در فر و بدون فر تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه رولت نسکافه ای:

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه (200 گرم) شکر
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری نسکافه فوری
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1/2 پیمانه (60 میلی لیتر) آب جوش
  • 1 پیمانه (100 گرم) آرد سفید
  • 1/2 پیمانه (120 میلی لیتر) روغن مایع

طرز تهیه رولت نسکافه ای

مواد لازم برای تهیه خامه:

  • 200 گرم خامه صبحانه
  • 2 قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه رولت نسکافه ای:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید. یک قالب مستطیل شکل به ابعاد 30 در 40 سانتی متر را چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ جدا کنید. زرده ها را با شکر و وانیل تا زمانی که سبک و پفکی شوند، هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه، سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند.
نسکافه و پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و به زرده های تخم مرغ اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
سفیده های تخم مرغ را به آرامی به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
مخلوط کیک را در قالب بریزید و به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید.
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. سپس روی یک پارچه نمدار برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید.
خامه صبحانه را با شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.
کیک را به عرض 3 سانتی متر برش دهید. خامه را روی یک طرف کیک بمالید و به آرامی رول کنید.
رولت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

میزان کالری رولت نسکافه ای

میزان کالری رولت نسکافه ای:

یک برش از رولت نسکافه ای با قطر 2 سانتی متر حاوی حدود 350 کالری، 15 گرم چربی، 45 گرم کربوهیدرات و 5 گرم پروتئین است.

نکات تکمیلی:

برای اینکه کیک رولتی شما به خوبی رول شود، باید از کیک اسفنجی لطیف و نرم استفاده کنید.
برای اینکه خامه روی رولت نسکافه ای شما از بین نرود، باید کیک را قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

تزیین رولت نسکافه ای:

رولت نسکافه ای را می توان به روش های مختلف تزیین کرد. از جمله تزیینات رایج می توان به موارد زیر اشاره کرد:

استفاده از خامه فرم گرفته، شکلات آب شده، میوه های تازه یا خشک و … برای تزیین رولت
برش دادن رولت به شکل های مختلف، مانند قلب، ستاره یا …
استفاده از روکش های شکلاتی یا ژله ای برای تزیین رولت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا