دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی رولت شکلاتی بدون فر با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت شکلاتی بدون فر خوشمزه و عالی

امروز طرز تهیه ی یک کیک خوشمزه که بهترین گزینه است برای صبحونه رو براتون آوردن با دلگرم همراه شوید.

روش تهیه رولت شکلاتی در خانه

مواد اولیه برای رولت شکلاتی

  • کیک شکلاتی سه تخم مرغی هر دستوری باشه فرقی نمیکنه
  • شیر کاکائو یا شیر ساده دو سوم لیوان
  • شکلات ذوب شده نصف لیوان
  • باترکریم به میزان لازم حدودا یک لیوان
  • شکلات ذوب شده برای روی رولت یک لیوان
  • روغن مایع دوقاشق یادوقاشق خامه برای ذوب کردن شکلات

طرز تهیه ی کیک شکلاتی بدون فر

  1. از کیک شکلاتیهای مخصوص صبحانه که بسته بندی آماده هستند و از بیرون میخریم.
  2. یا کیک فنجانی فرقی نداره هرنوع کیکی میتونه باشه.
  3. کیک رو با دست پودر میکنیم.
  4. با شیر کاکائو یا شیر ساده و شکلات ذوب شده مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم تا مثل خمیر بشه.(اگه لازم بودکیک بیشتری بریزیدتا منسجم بشه)
  5. روی سطح صافی سلفون بازمیکنیم بعد این خمیرو میذاریم یه سلفون دیگه هم روش میذاریم و با کمک وردنه به قطر نیم سانت پهن میکنیم صاف و یکدست.
  6. اضافی های دور خمیر رو میبریم تا بشکل مستطیل حدود بیست در سی دربیاد.
  7. بعد باتر کریم که از قبل آماده کردیم روی سطحش با کمک کاردک یا چاقو باضخامت حدود نیم سانت صاف میکنیم. بعد از سمت پهن تر شروع به رول کردن میکنیم و تا انتها رول میکنیم. رولت رو روی توری بذارید. و شکلات رو همراه با روغن مایع یا خامه ذوب کنید که شل و روان باشه روی کل رولت بریزید تا اضافی شکلات از توری بیرون بریزه و تمام سطح رولت از شکلات پوشیده بشه. بعد حدود دوسه ساعت داخل یخچال بذارید و بعد از اون بیرون بیارید و برش بزنید.
  8. میتونید بدون اون شکلات رویی هم استفاده اش کنید و همون موقع که رول کردین دیگه شکلات ذوب شده روشو نریزید و دوساعت داخل یخچال بذارید و بعد برش بزنید.
  9. فوق العاده خوشمزس. مخصوصا اینکه من داخل باتر کریم اسانس نارگیل زده بودم.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا