دستهبندی نشده
روش تهیه ریچال کاسنی (بورانی ماست)
طرز تهیه ریچال کاسنی
ریچال کاسنی یکی از میان وعده های خوشمزه در استان کهکیلویه و بویر احمد است. این دسر از مخلوط ماست یا دوغ یک نوع سبزی محلی به دست می آید. ریچال کاسنی در واقع نام محلی همان بورانی ماست است .
مواد لازم :
ماست یا دوغ : یک کیلوگرم
کاسنی : یک لیوان
مراحل تهیه :
گام 1 ابتدا کاشنی را با آب می پزیم .
حتماً بخوانید:
گام 2 پس از پخت سبزی اجازه می دهیم تا خوب خنک شود.
گام 3 بعد از سرد شدن سبزی به ماست اضافه می کنیم.
گام 4 بهتر است مقداری در یخچال بماند تا خنک شود.
گام 5 این غذا بهتر است با نان سنگک میل شود.