دسته‌بندی نشده

روش تهیه ریچال کاسنی (بورانی ماست)

طرز تهیه ریچال کاسنی

ریچال کاسنی یکی از میان وعده های خوشمزه در استان کهکیلویه و بویر احمد است. این دسر از مخلوط ماست یا دوغ یک نوع سبزی محلی به دست می آید. ریچال کاسنی در واقع نام محلی همان بورانی ماست است .

مواد لازم :

ماست یا دوغ : یک کیلوگرم
کاسنی : یک لیوان

طرز تهیه ریچال کاسنی

مراحل تهیه :

گام 1 ابتدا کاشنی را با آب می پزیم .

حتماً بخوانید:

گام 2 پس از پخت سبزی اجازه می دهیم تا خوب خنک شود.
گام 3 بعد از سرد شدن سبزی به ماست اضافه می کنیم.

 بورانی ماست یا ریچال کاسنی

گام 4 بهتر است مقداری در یخچال بماند تا خنک شود.
گام 5 این غذا بهتر است با نان سنگک میل شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا