دسته‌بندی نشده

روش تهیه انواع میان وعده های مقوی و خانگی

آموزش انواع میان وعده

طرز تهیه میان وعده موضوع مورد بحث ماست. معمولاً خوراکی و میان وعده کودکان تفاوت زیادی با بزرگترها ندارد. تفاوت اینجاست که بچه ها نیاز به ظاهر بهتری برای غذای خود دارند.

جدای از این مسأله آن ها اهمیتی نمی دهند که وعده غذایشان سالم است یا نه؛ این مسأله را باید بزرگترها هنگام طبخ رعایت کنند و مهمترین عامل برای کودکان طعم غذاست.

میان وعده های فوری

1. طرز تهیه جوجه کباب با سس بادام زمینی میان وعده خوشمزه

مواد لازم برای کباب (برای ۸ نفر):

  • ۳۵۰ گرم فیله مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم پایین

مواد لازم برای تهیه سس جوجه کباب:

  • ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم پایین
  • ۲ قاشق غذاخوری عصاره لیموی تازه
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • ۱/۸ قاشق چای خوری پودر سیر

روش تهیه کباب:

سینه مرغ را به نوارهای ۱ سانتی متری برش دهید. برش ها را روی تخته آشپزخانه گذاشته و به آرامی با کف دست آن ها را بکوبید تا ظاهر و اندازه نسبتاً مشابهی پیدا کنند.

اگر طول هرکدام از آن ها بیش از اندازه باشد، بهتر است آن را نصف کنید. پس از برش، آن ها را داخل یک ظرف گذاشته و روغن و سس سویا را به آن ها اضافه کنید.

تکه های مرغ را به آرامی داخل ظرف بغلتانید تا اطراف آنها به خوبی آغشته شود. بگذارید حداقل ۲۰ دقیقه داخل ظرف بمانند یا در حالت بهتر، آن ها را در طول شب داخل یخچال بگذارید.

روش تهیه سس جوجه کباب:

سس سویا، کره بادام زمینی، عصاره لیمو، عسل، پیازچه، پودر سیر و چند تکه فلفل قرمز (در صورت تمایل) را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. ماهیتابه را روی دمای ملایم اجاق گاز بگذارید تا گرم شود.

سینه مرغ را از سسی که داخل آن خوابانده بودید بیرون آورده و به آرامی به سیخ های چوبی بکشید. آن ها را داخل ماهیتابه بگذارید. سعی کنید سیخ ها از حرارت مستقیم دور باشند تا سوخته نشوند.

زمانی که مرغ ها حالت طلایی گرفتند آن ها را بردارید. اگر حرارت شما ملایم باشد برای هر طرف حدود ۲ تا ۳ دقیقه کافی خواهد بود. آن ها را همراه سس بادام زمینی سرو کنید.

نکته: سس بادام زمینی را می توانید حدود یک هفته در یخچال نگهداری کنید. موقع استفاده حتماً ۲۰ دقیقه قبل آن را از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق بگذارید.

طرز تهیه میان وعده برای کودکان

2. طرز تهیه نان ایتالیایی میان وعده ای خانگی برای کودکان

مواد لازم برای تهیه نان ایتالیایی:

  • ۲٫۵ پیمانه آرد
  • ۲ ¼ قاشق چای خوری خمیر مایه
  • ¾ قاشق چای خوری نمک
  • ¾ پیمانه آب جوش
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن طبخ و پز
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر یا عسل
  • ۱ عدد تخم مرغ

طرز تهیه نان ایتالیایی:

در یک ظرف بزرگ آرد، نمک و مخمر را ترکیب کنید. در ظرفی دیگر، شکر، آب جوش و روغن را مخلوط کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده آن را نیز به ترکیب شکر و روغن اضافه کنید.

سفیده را داخل یخچال بگذارید. محتویات دو ظرف خشک و تر را با همدیگر ترکیب کنید. با دور آهسته همزن حدود ۳۰ ثانیه آن ها را هم بزنید. کناره های ظرف را با دست یا قاشق جمع کرده و داخل ظرف بریزید.

همزن را روی دور سریع گذاشته و حدود ۳ دقیقه مخلوط کنید. خمیر را حدود ۶ تا ۸ دقیقه با دست خوب ورز دهید تا قوام پیدا کرده و سفت و یکدست شود. آن را روی یک لایه نازک آرد در یک سینی بگذارید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حدود ۱ ساعت بماند.

در این مرحله از طرز تهیه میان وعده خانگی خمیر را زیر و رو کنید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید. یک ورق آلومینیومی را چرب کنید. خمیر را نصف کرده و هر بخش را به ۸ قسمت تقسیم کنید. روی یک سطح آردی هرکدام از قسمت ها را به حالت لوله ای (مثل نان باگت) دربیاورید.

خمیرها را با فاصله ۵ سانتی متر روی ورقه آلومینیومی بچینید. روی آن ها را پوشانده و حدود ۴۵ دقیقه به آن ها استراحت دهید.

فر را روی ۲۱۸ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) بگذارید تا داغ شود. سفیده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را ترکیب کرده و هم بزنید تا کاملاً پف کند. با قلم مو آن را روی نان ها بمالید. مقدار کمی نمک شکری روی آن ها بپاشید. حدود ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا رنگ طلایی پیدا کنند. بچه هایتان عاشق آن می شوند.

میان وعده سبک و خوشمزه

3. طرز تهیه هویج با سس بادام زمینی میان وعده سالم

مواد لازم برای تهیه هویج با سس بادام زمینی:

  • هویج خلالی شده
  • ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • مقداری سس سویا
  • چند قطره روغن کنجد
  • مقداری آب

طرز تهیه هویج با سس بادام زمینی:

همه مواد به جز هویج و آب را داخل ظرفی ریخته و با مخلوط کن مخلوط کنید. برای قوام بهتر و غلظت دلخواه می توانید مقداری آب اضافه کنید. در صورت تمایل می توان چند تکه گشنیز، ریحان و مقداری عصاره لیموی تازه را به ترکیب اضافه کرد.

اگر با هویج میانه خوبی ندارید می توانید از قطعات سیب استفاده کنید. برای ترد و آبدار شدن هویج ها می توانید چند ساعت آن ها را به صورت سالم و قبل از خرد کردن داخل آب خیس کنید.

هویج ها را داخل سس فروبرده و میل کنید. در صورت تمایل می توانید هویج ها را داخل روغن زیتون مقداری تفت دهید.

بهترین میان وعده صبح

4. سس سالاد میوه میان وعده خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای تهیه سس سالاد میوه:

  • ¼ پیمانه خامه ترش
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ¼ قاشق چای خوری دارچین
  • میوه های دلخواه

طرز تهیه سس سالاد میوه:

خامه ترش، شکر قهوه ای و دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید. به جای خامه ترش می توانید از ماست استفاده کنید. میوه های را داخل سس فرو برده و از آن لذت ببرید.

میان وعده مقوی برای روزهای قرنطینه

5. طرز تهیه رنگینک میان وعده عالی در روزهای تعطیل

مواد لازم برای تهیه رنگینک:

  • 1 لیوان سرپر آرد
  • 200 گرم کره
  • سلفون
  • خرما
  • پودر هل و پودر دارچین
  • گردوی خرد شده

طرز تهیه رنگینک:

آرد را تفت دهید تا خامی گرفته‌ شده و کمی رنگش عوض شود. 150 گرم کره را اضافه و دوباره کمی تفت دهید. سپس داخل پیرکسی که از قبل سلفون دولایه کشیده شده، نصف مواد را بریزید.

خرما را از پوست و هسته جدا کنید و با 50 گرم کره و کمی پودر هل و دارچین تفت دهید. در آخر گردو خرد شده را به خرما اضافه کنید. مواد خرمایی را روی آرد تفت‌ داده شده داخل پیرکس بریزید و صاف و یکدست کنید.

سپس نصف باقی‌ مانده آرد تفت‌ داده شده را روی خرما ریخته و در یخچال به مدت یک ربع قرار دهید. زمان سرو سلفون را از پیرکس جدا و برش دهید و با کنجد، گردو، خلال بادام و نارگیل تزیین نمایید.

طرز تهیه میان وعده های مقوی

۱۵ ایده از میان وعده های سریع و سالم گیاهی برای گیاهخواران

معرفی ۱۰ میان وعده ساده و پرخاصیت برای کودکان زیر یکسال

۲۶ میان وعده رژیمی بی نظیر برای کاهش وزن

میان وعده های سالم و مقوی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا