دسته‌بندی نشده

روشی متفاوت برای پختن تخم مرغ

روشی جالب جهت پختن تخم مرغ

به شما شیوه جدید پخت تخم مرغ را معرفی می کنیم که کاملا خاص است و بهترین طعم را نیز دارد. فقط کافیست یکبار امتحان کنید.

شیوه های فراوانی برای تخم مرغ درست کردن وجود دارد، آب پز، نیمرو، املت،پختن هر دو طرف ، عسلی و… اما شاید از این شیوه ها خسته شده باشید و بخواهید صبحانه ای با شکل جدید میل کنید.

از همه مهم تر معمولا کودکان از تخم مرغ بیزارند برای همین مواد لازم و آمینو اسیدهای آلبومین که از آمینو ها ضروری برای رشد میباشد را کورکان از دست میدهند. برای اینکه بتوانیم کودکان را ترغیب به خوردن تخم مرغ کینم باید شیوه های جدید و قشنگی از تخم مرغ را جلوی آن ها بگذاریم.

طرز تهیه تخم مرغ پفکی با عکس

تری لین فیشر و جنی پارک نویسندگان کتاب ” تخم مرغ کامل ” (The Perfect Egg )، تکنیک بسیار جدیدی را ابداع کرده اند که از این روتین تکراری در بیایید. نام این صبحانه تخم مرغ در ابرها است.

در واقع زرده نرم تخم مرغ در میان سفیده پف کرده ای که مانند ابر شده باعث انتخاب چنین اسمی برای این صبحانه است. به این صبحانه و روش پخت تخم مرغ پفکی نیز می گویند.

روشی متفاوت برای پختن تخم مرغ

روشی خاص برای پخت تخم مرغ (تخم مرغ در ابرها)

چرا هم زدن سفیده تخم مرغ باعث پف کردنش می شود؟

این جادوگری نیست، سفیده تخم مرغ از ۹۰ درصد آب تشکیل شده است، اما مولکول های عامل پف کردن ترکیبی هستند از پروتئین های دافع آب و عاشق آب.

وقتی سفیده را بهم می زنیم این پروتئین ها با هوا تماس پیدا می کنند، یکی از آنها به هوا می چسبد و دیگری به آب، بنابراین حباب تولید می شود. تداوم بهم زدن حباب های بیشتری تولید می کند، بنابراین لایه کف آلود ضخیمی به وجود می آید.

سفیده های تخم مرغ زده شده، نقش پنهانی در غذاهایی مانند کیک و وافل دارند، اما در این دستور پخت دیگر نوبت خودشان است که به تنهایی بدرخشند.

مواد لازم جهت تهیه تخم مرغ به صورت پفکی

  1. ۴ عدد تخم مرغ
  2. یک چهارم قاشق غذا خوری نمک
  3. فلفل
  4. یک و یک دوم قاشق غذا خوری، پنیر پارمسان ( اختیاری )

روش پخت:

۱- فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید، سپس روی یک سینی پخت را با ورق های روغنی بپوشانید، مطمئن شوید کاغذ کاملا صاف باشد تا تخم مرغ رویش ثابت بماند.

روشی متفاوت برای پختن تخم مرغ

۲- سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید، و در دو کاسه مختلف قرار دهید. کاملا مواظب باشید که تمام سفیده ها از زرده ها جدا باشد. زرده تخم مرغ حاوی روغن است و کوچک ترین زرده ای در سفیده تخم مرغ کف کردنش را بسیار دشوار می کند، هر چقدر هم سخت بهم بزنید فایده ای نخواهد داشت.

روشی متفاوت برای پختن تخم مرغ

۳- سفیده ها را با همزن برقی و درجه متوسط رو به بالا بهم بزنید تا سفیده ها کف آلود شوند ( اگر همزن را داخل و خارج کفی که تولید کردید بکنید، مقدار کف تولید شده ممکن است کاهش پیدا کند).

روشی متفاوت برای پختن تخم مرغ

۴- حالا پارمسان را اضافه کنید، البته اگر دوست دارید، با یک کفگیر پلاستیکی پنیرها را داخل سفیده قرار دهید. فقط باید خیلی آرام این کار را انجام دهید، اگر کمی فشار را بالا ببرید کف از دست می رود.

روشی متفاوت برای پختن تخم مرغ

۵- سفیده تخم مرغ را ( که حالا کف کرده ) با فنجان روی سینی پخت انتقال دهید. باید سفیده تخم مرغ را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

۶- با پشت یک قاشق فلزی در وسط هر کدام از سفیده ها یک حفره کوچک ایجاد کنید.

۷- کاسه حاوی زرده تخم مرغ را با احتیاط شیب دهید تا زرده تخم مرغ درون قاشق بیفتد و سپس زرده را وسط سفیده تخم مرغ ابری شکل قرار دهید. همین کار را برای سه سفیده دیگر هم انجام دهید.

روشی متفاوت برای پختن تخم مرغ

۸- سینی را روی صفحه سیمی مرکز فر قرار دهید و بپزید. اگر می خواهید زرده شل باشد ۱۰ دقیقه و اگر می خواهید خامه ای باشد ۱۵ دقیقه بپزید.

۹- فلفل و نمک را روی آن بریزید، و سپس از این تخم مرغ با شکلی جدید لذت ببرید. این تخم مرغ ابری شکل با سبزیجات معطر و روی نان تست طعمی فوق العاده پیدا می کند.

separator line

نحوه شناسایی تخم مرغ کهنه و فاسد چگونه است؟

شناور نگهداشتن در آب: وقتی تخم مرغ در آب شناور می‌ماند که حباب هوای آن به اندازه کافی برای شناور نگهداشتن آن بزرگ شده باشد و این به مفهوم کهنه بودن آن است. برای اطمینان از سالم بودن تخم مرغ کهنه آنها را قبل از استفاده در یک ظرف جداگانه بشکنید. یک تخم مرغ فاسد چه پخته باشد و یا خام پس از شسکسته شدن پوسته بوی نامطبوعی از خود متصاعد می‌کند.

تست نور: با انجام آزمایش نور تمام علایم فساد که در بالا ذکر گردیده است قابل رویت می‌باشد.

بهترین روش طبخ تخم مرغ


بیشتر بخوانید :

روش پخت تخم مرغ آب پز بدون پوست

پودر تخم مرغ | طرز تهیه و نحوه مصرف پودر تخم مرغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا