دسته‌بندی نشده

دسر کرم خرمالو : ۲ روش جهت تهیه دسر کرم خرمالو

طرز تهیه دسر کرم خرمالو ، ساده و خوشمزه

دسر کرم خرمالو یکی از دسرهای پاییزی خوشمزه و شیک است. مواد اصلی این دسر کرم خوش طعم خرمالو، خامه قنادی، شیر و پودر ژلاتین است. خرمالو جز میوه های پاییزی است که می توانید از آن در تهیه انواع کیک و ژله و دسر استفاده کنید. با دلگرم همراه شوید.

آموزش درست کردن “دسر کرم خرمالو” متفاوت برای یک میزبانی شیک

روش اول : دسر کرم خرمالو با خامه قنادی

مواد لازم :

  1. زرده ی تخم مرغ 2 عدد
  2. شکر 1/2 پ پلوپز
  3. شیر 1و 1/4 پ پلوپز
  4. پودر ژلاتین 4 ق چایخوری
  5. آب سرد 1/3 پ پلوپز
  6. خرمالو 150 گرم له شده یا دو عدد متوسط
  7. خامه ی فرم گرفته 1 پ
  8. خرمالوی خرد شده یک عدد برای تزئین

روش تهیه:

ابتدا زرده ی تخم مرغ و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. شیر را در ظرف جداگانه روی حرارت قرار بدید تا گرم شود

سپس آن را به زرده و شکر ،در حال هم زدن اضافه کنید و پس از مخلوط شدن ، همزن را خاموش کرده و مواد رو کنار بذارید تا ولرم شود.

پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده…و روی بخار آب (یا یک دقیقه توی ماکروفر) قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود…و آن را به محلول ولرم زرده و شیر اضافه کنید…

پس از خنک شدن کامل مخلوط (در دمای اتاق) خرمالو ی له شده (پوستشو بگیرید و گوشت خرمالو رو له کنید) رو افزوده و همزن رو کنار بذارید.

با لیسک کم کم خامه ی فرم گرفته رو اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید… من یهویی ریختم گوله گوله شد.

مواد رو در یک قالب یا مثل من توی قالبهای تک نفره بریزید و حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید

پس از آن اگر قالبتون فلزیه برای چند ثانیه مثل ژله داخل آب گرم قرار دهید و کرم رو در ظرف مورد نظر برگردونید یا اگر قالبهاتون مثل قالبهای من هست که کارتون خیلی راحتتر میشه و فقط باید روکش رو بردارید و آروم با انگشت فشار بدید تا کرم از ظرف جدا بشه

روی کرم رو میتونید با خامه ی فرم گرفته یا خرمالو ی تکه شده یا ترایفل رنگی و …تزئین کنید.

دسر کرم خرمالو : ۲ روش جهت تهیه دسر کرم خرمالو

separator line

روش دوم : دسر کرم خرمالو با خامه صبحانه

مواد لازم :

  1. خرمالو ۳ عدد
  2. خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  3. شکر ۳ قاشق غذاخوری
  4. پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
  5. آب سرد یا شیر ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا پوست خرمالوها را می گیریم به طوری که گوشت آن کنده نشود. بعد آن ها را می ریزیم داخل میکسر بعد به آن شکر و خامه اضافه می کنیم.

داخل یک ظرفی پودر ژلاتین می ریزیم تا حالت اسفنجی بگیرد بعد روی حرارت کتری یا سر سماور آن را بن ماری می کنیم تا کامل ذرات آن باز شود.

بعد داخل میکسر می ریزیم دوباره یک مخلوط می کنیم.

بعد داخل قالب ریخته (قالب من سیلیکونی است ولی کمی کف قالب و چرب کردم تا موقع برگرداندن راحت خارج شود) سپس داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.

از خواص خرمالو چه می‌دانید؟

طبع خرمالو گرم و تر است.

خرمالو سرشار از ویتامین‌های A ، B و C می‌باشد. همچنین شامل مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری نیز سلولز است.

خرمالو میوه ای با کالری بالا است (۱۰۰ گرم خرمالو ۷۰ کالری فراهم می کند) اما در چربی بسیار پایین است.

اگر در فصل سرما لثه‌هایتان خونریزی می‌کند امکان دارد به دلیل کمبود ویتامین C باشد.

باید بدانید که مصرف خرمالو و جذب ویتامین C آن برای بالا بردن استحکام سلامت لثه‌ها موثر است. این ویتامین برای شفافیت پوست نیز مفید است. البته توجه داشته باشید هر چه خرمالو رسیده‌تر و شیرین‌تر باشد میزان ویتامین C آن نیز کمتر می‌شود.

مصرف مرتب غذاهای غنی از ویتامین C به بدن در توسعه مقاومت در برابر عوامل عفونی، پاک کردن سموم و رادیکال های آزاد کمک می کند.

خرمالو مانند همه‌ میوه‌ها و سبزیجات نارنجی برای سلامتی چشم‌ها و محافظت از شبکیه چشم مفید است.

خرمالو منبع خوب فیبرهای غذایی محسوب می‌شود و حاوی میزان قابل‌توجهی فیبر پکتین می‌باشد. ۱۰۰ گرم از میوه تازه دارای ۳.۶ گرم یا ۹.۵٪ از مصرف روزانه فیبر توصیه شده است.

فیبرهای موجود در آن باعث دفع راحت و رفع یبوست می‌شود. برای این کار توصیه می‌کنیم که روزانه دو مرتبه خرمالو میل کنید. توجه داشته باشید که این میوه حاوی آهن بوده و سدیم کمی دارد.

این میوه‌ی پاییزی برای افرادی که از سنگ کلیه و سنگ مثانه رنج می‌برند مفید است. چرا که این میوه حاوی میزان قابل‌توجهی آب و ادرارآور است. هسته‌ی کوبیده شده‌ خرمالو نیز به دفع سنگ کلیه‌ها کمک می‌کند.

مصرف خرمالو در دوران بارداری و حاملگی بسیار مفید و سودمند بوده و در رشد جنین و سلامت خانم های باردار، نقش مهمی دارد.

خرمالو، به اندازه توت فرنگی آنتی اکسیدان دارد و به همین دلیل، شما می‌توانید برای جوان سازی و شاداب سازی پوست‌تان، روزی نیم ساعت پوست خرمالو را روی صورت‌تان قرار دهید.

افرادی که موهایشان اصطلاحا کم پشت است و یا به قدری که باید پر نیست، می توانند با خوردن خرمالو و دریافت روی (زنیک) موجود در آن، موهای سالم و پرپشتی داشته باشند.

به خاطر حضور ویتامین A در خرمالو برای پوست و ناخن و موهای خشک و شکننده مفید است.

هشدارها و مضرات مصرف خرمالو

اگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از ۱ تا ۲ عدد خرمالوی نارس در روز توصیه نمی‌شود. ضمن اینکه خوردن همین مقدار از خرمالوی نارس و گس هم برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست؛ چرا که تانن موجود در آن یبوست را تشدید می‌کند.

بهتر است کسانی که اختلالات روده‌ای دارند یا عمل جراحی روده انجام داده‌اند یا به بیماری سل مبتلا هستند، خرمالو نخورند یا در مصرف آن محتاط باشند.

افراط در مصرف خرمالو موجب افزایش وزن می‌شود. افراط در مصرف خرمالو موجب انسداد روده می‌شود.

کسانی که تمایل به خوردن خرمالو با پوست دارند، حتما باید پیش از این کار، آن را خوب بشویند و به تکه‌های کوچک تقسیم کنند تا بتوانند هنگام خوردن، آن را خوب بجوند تا مشکلی برایشان پیش نیاید.

مصرف این میوه به صورت گس و نرسیده چندان مناسب نیست و بهتر است خرمالوی رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا