دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سوپ میسو با قارچ (سوپ ژاپنی)

آموزش طرز تهیه سوپ میسو با قارچ

این سوپ خوشمزه ژاپنی حاوی 41 کالری و 10 گرم کربوهیدرات بوده و عاری از چربی است. این غذای لذیذ منبع عالی از آنتی اکسیدان‌های مختلف است. این سوپ با ویتامین‌های مختلفی همچون ویتامین B6 ، رویبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک غنی شده است .

یکی از بهترین دلایلی که پخت این سوپ در خانه توصیه می شود، این است که با درست کردن آن در خانه می توانید تمام افزودنی های غیرمجازی که رستوران ها به آن اضافه می کنند، جلوگیری کنید.

سوپ میسو با قارچ یکی از سوپ های معروف ژاپن است که بسیار لذیذ و سرشار از فایده نیز می باشد. در ادامه به شرح مواد لازم، طرز تهیه و .. می پردازیم. با دلگرم همراه باشید.

روش طبخ خانگی سوپ میسو با قارچ

مواد لازم برای تهیه سوپ میسو با قارچ

  1. 4 فنجان آب گوشت ارگانیک یا آب
  2. 2 قاشق غذاخوری میسو سفید جا افتاده
  3. 2 فنجان قارچ تازه یا ½ فنجان قارچ خرد شده ی خشک شده ،
  4. یک عدد پیاز بزرگ زرد یا قرمز، خرد شده
  5. دو حبه حبه سیر میخک، به صورت خرد شده یا له شده
  6. 1-2 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  7. 2 فنجان سبزیجات ریز خرد شده
  8. دو قاشق غذاخوری آمینوی نارگیل (آب نارگیل)

دستورالعمل پخت سوپ میسو با قارچ:

در یک قابلمه متوسط، آب گوشت و یا آب را بر روی شعله متوسط حرارت دهید. پس از اینکه به جوش آمد، حدود نصف فنجان از ان را بردارید.

سپس میسوی سفید را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل یکدست شود. مخلوط میسو به همراه قارچ، پیاز، سیر، زنجبیل، آمینو یا آب نارگیل و حبه های سیر را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.

بیشتر بخوانید : املت ژاپنی | طرز تهیه یک صبحانه لاکچری

بعد از اینکه به جوش آمد، گاز را روی حرارت کم تنظیم کنید و بگذارید با این حرارت 20 دقیقه به آرامی بجوشد.

اگر قبلاً در یک رستوران ژاپنی غذا خورده باشید ، احتمال زیادی وجود دارد که قبلاً سوپ میسو خورده باشید ، چرا که اغلب سوپ میسو به عنوان یک پیش غذا در رستوران های ژاپنی سرو می شود.

شما می توانید به راحتی این سوپ مقوی و خوشمزه را در خانه درست کرده و نوش جان کنید.

آنچه که این دستور العمل سوپ میسو را بسیار مغذی می کند ، میسوی سفید است که آن هم از سویا ساخته می شود. در حالی که ممکن است به خاطر تخمیر سویا طرفدار سویا نباشید ، اما میسو دارای مزایای پروبیوتیکی است.

این دستور العمل سوپ میسو با قارچ حتی به عنوان یک تونیک گرم هنگام سرماخوردگی نیز بسیار مفید و دلچسب است ، چرا که زنجبیل حاوی خصوصیات تقویت کننده سیستم ایمنی است.

بیایید با گرم کردن آب گوشت شروع کنیم. آب هم خوب است ، اما آب گوشت طعم دلپذیری به این دستور العمل خواهد داد.

هنگامی که آب گوشت مخلوط شد، نیمی از فنجان آن را با دقت بردارید. سپس ، در یک کاسه کوچک ، آن را همراه با میسو به خوبی ترکیب کنید و بعد مخلوط میسو و آب گوشت را به قابلمه بازگردانید. پس از 20 دقیقه حرارت دادن قابلمه، سوپ قارچ شما آماده است!.

بیشتر بخوانید : روش تهیه سوپ پای مرغ سوپی پر از انرژی و خاصیت

نکته: قبل از تهیه این سوپ زنجبیل تازه را منجمد کنید. با ایم کار خیلی راحت تر رنده خواهد شد.

این دستور تهیه سوپ میسو با قارچ را می توانید با سلیقه خودتان تنظیم کنید. به عنوان مثال ، ما مشخص نکرده ام که در اینجا از چه نوع قارچی استفاده شود زیرا همه انواع قارچ طعم فوق العاده ای در این سوپ دارند. اگر طرفدار غذاهای تند و فلفلی هستید، افزودن فلفل قرمز به این سوپ دلچسب، فوق العاده خواهد بود.

طرز تهیه سوپ میسو با قارچ (سوپ ژاپنی)

در صورتی که سوپ میسو حاوی سویا باشد، آیا برای سلامتی مفید است؟

وجود سویا یک موضوع بحث ‌برانگیز است، و برخی از افراد وجود سویا در غذا را دوست ندارند. این در حالی است که امروزه سویا به عنوان “غذای سالم” شناخته می ‌شود و بنابراین به محصولات فرآوری شده متعدد به ویژه چیزهایی مثل سبزیجات بسته ‌بندی ‌شده، شیر سویا، ماست سویا و … اضافه می‌ شود.

همچنین سویا جز اصلی در روغن سویا و پودر پروتئین سویا نیز هست. اما در حالی که سویا می تواند فواید زیادی داشته باشد، شواهد نشان می‌ دهند که باید از برخی از انواع سویا نیز اجتناب شود.

آیا مصرف سویا برای شما بد است؟ اکثر سویاهایی که امروزه در محصولات تجاری مورد استفاده قرار می گیرد ، از نوع سنتی که در ژاپن و سایر مناطق آسیا مصرف می شود ، فاصله دارد.

درصد بسیار بالایی از سویایی که امروزه در ایالات متحده می کند به فروش می رسد، از نظر ژنتیکی اصلاح شده است . بنابراین ، این انواع سویا مزایای ذکر شده در مورد سویای فرآوری نشده، را ندارند.

براساس گزارشی در سال 2013 که در مجله تغذیه منتشر شده است ، اعتقاد بر این است که منبع سویا و مراحل پردازش مورد استفاده در تهیه محصولات سویا از جنبه های مهمی هائز اهمیت هستند.

عمدتا دلیل آن، تأثیرات قابل توجهی در محتوای برخی زیر واحد های پروتئین آن و ” مواد مغذی “موجود در سویا است. در همین گزارش به نگرانی های احتمالی ایمنی ناشی از افزایش مصرف محصولات سویا نیز اشاره شده است.

اثرات منفی محصولات سویا در عملکرد تیروئید و تولید مثل و همچنین ابتلا به انواع خاصی از سرطان ها، مشاهده شده است.

به طور کلی ، داده های موجود در مورد خطرات سویا تا حدودی متناقض یا ناکافی است (به همین دلیل این موضوع همچنان به شدت مورد بحث و تحقیق قرار دارد) ، اما فواید سلامتی مصرف پروتیین سویا یا محصولات لبنی ایزوله شده اصلا مورد حمایت نیستند.

آنچه میسو را از سویا جدا می کند، این است که این ماده منبع تخمیر سویا است. وقتی دانه های سویا تخمیر می شوند ، محصولی کاملاً متفاوت از خود سویا تولید می شود.

محصولات سویا با تخمیر ارگانیک مانند میسو ، تمپه یا ناتو تنها انواع سویا هستند که حاصل تخمیر سویا هستند، به همین دلیل مصرف این محصولات را توصیه می کنیم.

و اما سخن پایانی …

با توجه به مواد مورد نیاز و مراحل پخت سوپ میسو با قارچ، متوجه می شوید که این یک غذای ساده و دلچسب و در عین حال بسیار مقوی است. در پایان امیدواریم که این دستورالعمل برایتان مفید بوده باشد و توانسته باشیم بو و طعمی دلپذیر به شما هدیه کنیم. نوش جان.


بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ۵ سوپ مقوی و ساده برای درمان سرماخوردگی

در سوپ ها ذرت بریزید : خواص ذرت برای سلامتی

طرز تهیه ی سوپ سیر و زنجبیل مناسب برای سم زدایی بدن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا