دسته‌بندی نشده

دستور پخت کوکوی سیب زمینی خام خوش مزه و عالی

دستور پخت کوکو سیب زمینی خام

کوکو سیب زمینی انواع مختلفی دارد که کوکو سیب زمینی خام یکی از انواع پر طرفدار آن است که به دلیل اینکه سیب زمینی این کوکو را قبل از سرخ کردن آبپز نمی کنند به کوکوی سیب زمینی خام شهرت یافته است. برای این آموزش خوشمزه با دلگرم همراه شوید.

divider

آموزش درست کردن کوکو سیب زمینی خام

  • سیب زمینی : 3 عدد
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • پیاز : 1 عدد
  • سیر تازه : 1 حبه
  • آرد سوخاری : 2 قاشق غذا خوری
  • پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده : 2 قاشق غذا خوری
  • تخمه آفتابگردان : 2 قاشق غذا خوری
  • سبزی معطر خشک : 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زرد چوبه ،آویشن : به مقدار لازم

divider

طرز تهیه ی کوکو ی خوشمزه ی سیب زمینی

  1. سیب زمینی وپیازرارنده میکنیم وحسابی آبش رامیگیریم.
  2. بعدهم سیررنده شده وتخم مرغ رابهش اضافه میکنیم.
  3. سپس آردسوخاری وپنیرموزارلا ومغزتخمه آفتابگردان وسبزیجات معطرخشک رااضافه کرد.
  4. بعدهم ادویه جات رااضافه کرده وحسابی مخلوط میکنیم روغن راتوی ماهی تابه ریخته .
  5. وقتی روغن داغ شدازموادکوکوداخل روغن ریخته وباحرارت کم سرخ میکنیم.
  6. وقتی یک طرفش سرخ شدبرمیگردونیم تاطرف دیگرسرخ بشه کوکوی خوشمزه ی ماآماده ست.

divider

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا