دسته‌بندی نشده

روش طبخ دمپخت ماهی بوشهری (دمی لخلاخ)

طرز تهیه دمپخت ماهی خوشمزه و مخصوص بوشهری لخلاخ

می توانید از ترکیب سبزیجات شوید خشک شده، گشنیز و شنبلیله خرد شده نیز در زمان ترکیب کردن با برنج استفاده کنید و طعم و عطر دمی لخلاخ را خوشمزه تر و لذیذتر کنید. همچنین می توانید این غذا را با انواع ماهی ها چون سرخو، هامور، سنگسر و… نیز طبخ کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار جنوبی می توان به گمنه، میگو پلو، یتیمک، دوقوس ماهی، قلیه میگو، کتلت ماهی، قلیه ماهی، دمپخت میگو، پلو میگو با سیب زمینی و… اشاره کرد.

طرز تهیه دمپخت ماهی خوشمزه و مخصوص بوشهری لخلاخ

دستور پخت دمپخت ماهی لخلاخ

مواد لازم :

برنج: ۳ پیمانه
فیله ماهی: ۸۰۰ گرم
کره: نصف پیمانه
سیر: ۴ حبه
آب: ۴ پیمانه
پیازداغ: ۳ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۲۰۰ گرم
گرد لیمو عمانی: نصف قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده: ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

 دستور پخت دمپخت ماهی لخلاخ

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا برنج را شسته و با ۴ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.
گام 2 فیله ماهی خرد شده را با ترکیب نصف زعفران و ادویه ها مزه دار کنید.
گام 3 در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

حتماً بخوانید:

گام 4 ماهی مزه دار شده را در ماهی تابه سرخ کنید.
گام 5 سیرها را بکوبید و در روغن کمی تفت دهید.
گام 6 سپس پیاز داغ و گرد لیمو را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید و بعد حرارت را خاموش کنید.
گام 7 برنج را بر روی حرارت ملایم بگذارید و کره را به آن اضافه کنید.

 دستور پخت دمپخت ماهی لخلاخ

گام 8 وقتی آب برنج کشیده شد، نصف مخلوط ماهی و شوید خرد شده را به برنج اضافه کنید.
گام 9 سپس نصف زعفران را به برنج اضافه و برنج را کته دم بگذارید.
گام 10 بعد از آماده شدن برنج، آن را در دیس بکشید و بقیه ماهی را نیز کنار برنج بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا