دسته‌بندی نشده

دستور پخت پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر و تخم مرغ

طرز تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر با تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه پیتزا فرفره ای

قارچ خرد شده : 2 فنجان

پیازچه خرد شده : 2/1 فنجان

کره : 1 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای : 220 گرم

نمک : 4/1 قاشق چای خوری

خمیر پیتزا : 400 گرم

روغن زیتون : به میزان لازم

تخم مرغ : 1 عدد

آب : 1 قاشق غذاخوری

سیاه دانه یا کنجد : 2 قاشق غذاخوری

پیتزا فرفره پنیر و قارچ

آموزش طرز تهیه پیتزا فرفره ای

طرز تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر و تخم مرغ

در ماهی تابه کره بریزید و قارچ و پیازچه را تفت دهید. بعد از این که مخلوط قارچ سرد شد پنیرخامه ای را اضافه کنید. سپس خمیر پیتزا را به صورت چهارگوش برش دهید و روی آن از مخلوط قارچ و پنیر بریزید و پخش کنید. خمیر را رول کنید و با چاقوی تیز به صورت حلقه حلقه برش زنید.

سینی فر را چرب کنید و برش های رولتی را در سینی بچینید و روی نان ها کمی روغن بمالید. تخم مرغ ها را در کاسه ای بزنید و با برس روی برش ها بمالید و کمی آویشن یا کنجد بپاشید. سینی را به مدت 12 دقیقه درون فر با دمای 400 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از این مدت زمان فرفره پنیر و قارچ آماده سرو است.

همچنین بخوانید :

طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ ؛ ساده و خوشمزه

ترفندهای طلایی برای تهیه خمیر پیتزای ترد

9 نوع پنیر از انواع پنیر پیتزا کش دار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا