دسته‌بندی نشده

دستور تهیه ی شیرینی بهشتی خوشمزه و خاص در خانه

طرز تهیه شیرینی بهشتی برای عید مرحله به مرحله

اگه آشپزی و شیرینی پزی رو دوست دارین پس به نظرم پختن شیرینی های عید توی خونه میتونه یکی از بخش های خیلی لذت بخش عید باشه. بافت این شیرینی کاملا پودریه و بهش که دست میزنی میچسبه به انگشت و وسطش کمی ترد و کرانچیه ، خلاصه که عاشقش میشین . برای این آموزش با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه شیرینی بهشتی با طعم عالی

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی

  • آرد یک لیوان یا ۱۳۰ گرم
  • پودر قند نصف لیوان
  • کره صد گرم
  • روغن مایع یک قاشق غذاخوری
  • پودر هل
  • پودر وانیل

طرز تهیه شیرینی بهشتی

  1. اول همه باید بگم که برای این شیرینی باید از روغن صاف قنادی استفاده بشه ولی میدونید که این روغن طعم جالبی نداره ومضر هم هست ولی میشه کره رو جایگزین این روغن کرد به شرطی که یه سری مراحل روی کره انجام بدین
  2. کره رو در ظرفی گذاشته روی حرارت کم قرار بدین تا آب بشه مواظب باشید چون کره زود میسوزه ،وقتی آب شد شروع می‌کنه جوش ریز میزنه بذارید سی ثانیه بجوشه و همش بزنید و بعد زیرشو خاموش کنید روش کف هایی جمع میشه که با قاشق بگیرید
  3. بعد که خنک شد بذارید یخچال تا سفت بشه ،سپس در دمای محیط قرار بدین تا کمی نرم بشه، دوغ کره ک زیرش جمع شده جدا کنید تا با کره مخلوط نشه ، بهتره موقعی که کره سرده از دوغش جدا کنید چون راحتتر جدا میشه.
  4. حالا کره نرم شده و پودر قند و هل و وانیل را هفت دقیقه با همزن برقی بزنید بعد روغن مایع را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر بزنید بعد آرد را کم کم اضافه کنیدو بزنید
  5. آخرین قسمت آرد رو که اضافه میکنید دیگه با هم زن نمیشه همش زد، خمیر مثل خورده شن میشه و به اطراف پخش میشه، با قاشق کمی خمیر را مخلوط کنید و خمیر را جمع کنید و در دست گلوله های اندازه ی گردوی ریز درست کنید بعد پخت پف میکنه،اگر دیدید خمیر خوب جمع نمیشه یک قاشق ارد بهش اضافه کنید ،بیشترنزنید چون شیرینی سفت میشه
  6. میتونید خمیر رو نصف کنید و به یک قسمتش چند قطره زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید تا رنگش زرد بشه ، بهتره زعفران رو با گلاب دم کنید چون طعم خیلی خوبی به شیرینی میده
  7. خمیر رو با فاصله در سینی فر بچینید و روش نقوشی بزنید وتخم خرفه بپاشید و در دمای صدو هشتاد درجه به مدت فقط ده دقیقه بپزید در توستر با دمای ۲۵۰درجه. نوش جان

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا