دسته‌بندی نشده

دستور تهیه شیرینی اسکون نارگیلی با بافت پفکی و خوشمزه

دستور تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه و فوری

اسکون نارگیل را می توان به تنهایی یا با خامه، مربا، عسل یا شکلات سرو کرد. همچنین می توان آن را به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر سرو کرد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1/4 پیمانه
کره سرد، خرد شده 1/2 پیمانه
شیر نارگیل 1 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

اسکون نارگیلی

طرز تهیه :

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.
آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
کره سرد را اضافه کنید و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
شیر نارگیل و عصاره وانیل را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل دایره ای به قطر 2 سانتی متر باز کنید.
خمیر را به شکل مثلثی برش بزنید.
اسکون ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید.
اسکون ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
اسکون ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

نکات مهم جهت تهیه اسکون نارگیل

خواص شیرینی اسکون نارگیل

اسکون نارگیل دارای خواص زیر است:

منبع خوبی از فیبر است.
سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، پتاسیم و منیزیم است.
منبع خوبی از چربی های سالم است و طعم و عطر خوبی دارد.

حتماً بخوانید:

۱۰ خاصیت باورنکردنی روغن نارگیل

۱۰ خاصیت باورنکردنی روغن نارگیل

روغن نارگیل و خود میوه آن جزو معدود غذاهایی است که در دسته بندی غذاهای عالی جای میگیرد. ترکیب بی نظیر اسیدهای چرب آن تاثیر مثبتی بر روی سلامتی دارد.…

نکات مهم جهت تهیه اسکون نارگیل

برای اینکه اسکون ها پف کنند، مهم است که تمام مواد خمیر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
اگر خمیر خیلی خشک است، می توانید کمی شیر نارگیل یا آب اضافه کنید.
اگر خمیر خیلی شل است، می توانید کمی آرد اضافه کنید.
برای اینکه اسکون ها طلایی شوند، آنها را در دمای بالا و به مدت کوتاه بپزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا