دسته‌بندی نشده

دستور تهیه ترشی گوجه فرنگی شیرازی به صورت ترکیبی

ترشی گوجه فرنگی شیرازی

در طرز تهیه انواع ترشی‌ها به ترشی گوجه فرنگی یا ترشی سالاد شیرازی می‌رسیم که یکی از محبوب‌ترین ترشی‌های زمستانی است که در کنار بسیاری از غذاها چاشنی خوشمزه‌ای به حساب می‌آید، لازم به ذکر است که زمان زیادی هم برای درست کردن و هم‌چنین جا افتادن نیاز ندارد در نتیجه شما می‌توانید با صرف زمان محدودی طرز تهیه ترشی‌های فصلی را یاد بگیرید. ترشی گوجه فرنگی شیرازی نیز مختص فصل پاییز و تابستان است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
هویج نیم کیلوگرم
گل کلم یک کیلوگرم
سیر دویست و پنجاه گرم
خیار نیم کیلوگرم
گوجه فرنگی سه تا چهار کیلوگرم
سیاه دانه دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سبز قلمی صد گرم
فلفل قرمز صد گرم
ساقه کرفس دویست و پنجاه گرم
کلم نیم کیلو

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی شیرازی

ابتدا باید تمامی موادی را که می‌خواهید در این ترشی به کار ببرید(به جز گوجه‎ها) تمیز بشویید.
سپس آن‌ها را به مدت بیست و چهار ساعت در آبکش یا پارچه‌ای تمیز قرار داده و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
همه مواد را با توجه به سلیقه‌تان خرد کنید، اما هرچه قطعاتتان ریزتر باشد ترشی شما مجلسی‌تر و شکیل‌تر می شود.

ترشی گوجه فرنگی شیرازی

بعد از اینکه گوجه‌ها را تمیز شستید پوست آن‌ها را بکنید سپس در مخلوط‌کن بریزید یا با گوشت‌کوب برقی همه را له کنید تا مخلوط یکدستی به دست آورید.
گوجه‌ها را از صافی بگذرانید تا آب آن جدا شود.
آب گوجه را در ظرفی ریخته و سرکه را به آن اضافه نمایید سپس اجازه دهید به جوش آیند.
مقداری نمک و زردچوبه به آب گوجه اضافه نمایید.

حتماً بخوانید:

در این مرحله شعله اجاق را خاموش و بلافاصله مواد ترشی را به آن اضافه کنید.
وقتی ترشی خنک شد آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و حتما در یخچال نگهداری کنید تا کپک نزند.

منبع : رستوران ارکیده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا