دسته‌بندی نشده

تـــــوت

Imageمــــواد لازم :
▪بادام پوست گرفته چرخ كرده :: نیم كیلو
▪خاكه قند :: نیم كیلو
▪گلاب :: تقریبا یك استكان

طــــرز تهیه :
بادام و خاكه قند رامخلوط می كنیم گلاب را كم كم داخل بادام و قند می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود كافی است كه خمیر چسبندگی پیدا كند و موقع فرم دادن متلاشی نشود

بعد از مایه گلوله های كوچكی باندازه یك فندق برمیداریم و با دست بشكل توت درست می كنیم و در شكر میغلطانیم و یك خلال پسته به انتهای آن فرو می كنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه میداریم ( این شیرینی رانباید مدت زیادی نگه داشت چون خشك می شود ) بادام توت اگر در یاس خوابانده شود بهتراست .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا