دسته‌بندی نشده

با تهیه این 3 دسر افغانی همه رو سورپرایز کن !

طرز تهیه 3 دسر محلی و لذیذ در کشور افغانستان

افغانستان همسایه شرقی ایران است که علاوه بر دین و زبان اشتراکات زیاد دیگری هم با ما دارند. مردم این کشور غذاها و دسرهای محلی مختلفی دارند که آشنایی با آنها می‌تواند برایتان جذاب باشد. آنها علاقه زیادی به شیرینی دارند.

1. طرز تهیه دسر فرنی افغانی

فرنی یکی از دسرهای محبوب در بسیاری از کشورها است و در افغانستان نیز طرفداران زیادی دارد. برای تهیه فرنی افغانی به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
آب 1/2 لیوان
شکر 1/2 فنجان
هل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر فرنی افغانی

نوشته های مشابه

طرز تهیه:

شیر و آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید.
نشاسته ذرت و آرد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته ذرت و آرد را به شیر و آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
شکر و هل را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند.
فرنی را روی حرارت ملایم بجوشانید، مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
زمانی که فرنی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بریزید.

2. طرز تهیه دسر ابریشم کباب

ابریشم کباب یکی از دسرهای سنتی افغانستان است که از تخم مرغ، آرد و شکر تهیه می‌شود. این دسر بافتی شبیه به رشته خشکار گیلانی دارد و معمولاً با شربت بار یا پودر قند سرو می‌شود.

برای تهیه ابریشم کباب به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1/2 فنجان
شکر 1/4 فنجان
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه دسر ابریشم کباب

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید.
آرد، شکر و پودر هل را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن بریزید.
از مواد خمیر به کمک قاشق به تابه اضافه کنید و هر طرف را به مدت 2-3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
ابریشم کباب‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
ابریشم کباب‌ها را با شربت بار یا پودر قند سرو کنید.

3. طرز تهیه دسر گوش فیل

گوش فیل یکی دیگر از دسرهای خوشمزه افغانستان است که به دلیل شکل ظاهری آن به این نام شناخته می‌شود. این دسر از آرد، شیر، تخم مرغ، روغن و شکر تهیه می‌شود.

برای تهیه گوش فیل به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1/2 فنجان
شیر 1/2 فنجان
روغن 1/4 فنجان
شکر 1/4 فنجان
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر گوش فیل

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید.
آرد، شیر، روغن، شکر و وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن بریزید.
از مواد خمیر به کمک قاشق به تابه اضافه کنید و هر طرف را به مدت 2-3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
گوش فیل‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
گوش فیل‌ها را با پودر قند یا شربت بار سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا