دسته‌بندی نشده

روش تهیه دسر بنافی پای

روش تهیه دسر بنافی پای

روش تهیه دسر بنافی پای

مواد لازم:

بیسکویت دایجستیو ۲۵۰گرم

کره ذوب شده ۲۰۰گرم که(۱۰۰گرم برای بیسکویت و۱۰۰گرم برای شیرعسل)

موزحلقه شده ۴عدد

شکرقهوه ای ۱۰۰گرم

خامه زده شده ۳۰۰میل

شیرعسل ۴۰۰گرم

طرزتهیه:

ابتدا۱۲۵ گرم کره ذوب شده روبه اضافه ۱۲۵گرم شکرقهوه ای راروی حرارت ملایم گذاشته تامواد خوب حل بشه

(من ازنصف این مقدارمواد برای دسرم استفاده کردم)بعدشیرعسل رواضافه میکنیم(توی پستای بعدی طرز تهیه شیرعسل خانگی روتوضیح میدم) ومرتب هم میزنیم تا۵ دقیقه که غلیظ بشه ورنگ آن هم قهوه ای بشه

بعد۱۲عددبیسکویت دایجستیورا خرد میکنیم تابصورت پودربشه وبا۷۵گرم کره ذوب شده به بیسکویت اضافه میکنیم

وباقاشق مخلوط میکنیم بعد درقالب ریخته وخوب بادست فشارمیدیم که به ظرف بچسبه

برای ۱/۵ دریخچال فریزر گذاشته تاخوب خودش روبگیره بعد ازگذشت این مدت شیرعسل روروی بیسکویتا میریزیم وباز برای ۱ساعت دوباره میزاریم توی فریزرتاسفت بشه

بعدازاینکه ازفریزربیرون آوردیم ۳تا۴عددموزراحلقه حلقه میکنیم وروی شیرعسل ها میچینیم

ودوباره برای نیم ساعت توی فریزر میزاریم وقتی بیرون آوردیم میتونیم قالب رو با احتیاط برگردونیم توی ظرف مورد نظر

وروی اونو با خامه وپودر کاکائو تزیین کنیم بفرمایید دسر خوشمزه ما آماده شد.

روش تهیه دسر بنافی پای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا