دسته‌بندی نشده

ارزش غذایی و طرز تهیه بروشتا میگو ایتالیایی

طرز تهیه بروشتا میگو

طرز تهیه بروشتا میگو با یک روش تهیه ساده را می توانید مطالعه کنید که بسیار ساده است. این فینگر طعم و مزه فوق العاده ای دارد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نان باگت 4 عدد
سیر، رنده شده 2 عدد حبه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
میگو، پوست کنده و دم گرفته 400 گرم
پنیر پارمسان رنده شده 1/2 فنجان
پنیر موزارلا رنده شده 1/2 فنجان
ریحان خرد شده 1/4 فنجان
جعفری خرد شده 1/4 فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه بروشتا میگو

طرز تهیه:

نان باگت‌ها را به صورت نازک برش بزنید.
نان‌های برش خورده را در یک سینی فر قرار دهید.
سیر رنده شده و روغن زیتون را روی نان‌ها بمالید.
میگو را در یک کاسه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
میگوهای مزه دار شده را روی نان‌ها قرار دهید.
پنیر پارمسان و موزارلا را روی میگوها بپاشید.
سینی فر را به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
بروشتا میگو را با ریحان و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

حتماً بخوانید:

نکات لازم جهت تهیه بروشتا میگو

می‌توانید از هر نوع نان باگت دلخواه خود برای تهیه بروشتا میگو استفاده کنید.
برای طعم دهی بیشتر، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند گوجه فرنگی، پیازچه یا فلفل دلمه‌ای خرد شده نیز استفاده کنید.
می‌توانید از پنیر خامه‌ای به جای پنیر موزارلا استفاده کنید.
برای گریل کردن بروشتا میگو، می‌توانید از ماهیتابه گریل یا گریل اجاق گاز استفاده کنید.

خواص غذایی بروشتا میگو

خواص غذایی بروشتا میگو

بروشتا میگو یک غذای مغذی و مقوی است که منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. میگو منبع خوبی از پروتئین، روی، سلنیوم و ویتامین B12 است. نان باگت منبع خوبی از کربوهیدرات‌ها است. پنیر پارمسان و موزارلا منبع خوبی از کلسیم هستند. ریحان و جعفری منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان‌ها هستند.

ارزش غذایی بروشتا میگو (در هر 100 گرم)

انرژی: 250 کیلوکالری
پروتئین: 15 گرم
کربوهیدرات: 25 گرم
چربی: 10 گرم
فیبر: 2 گرم
کلسیم: 300 میلی گرم
آهن: 2 میلی گرم
روی: 2 میلی گرم
سلنیوم: 30 میکروگرم
ویتامین B12: 1 میکروگرم
ویتامین C: 10 میلی گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا