دسته‌بندی نشده

آیا دندان روکش شده خراب می شود ؟

خراب شدن دندان روکش شده

بسیاری این سوال را دارند و همواره از متخصصین می پرسند آیا دندان زیر روکش شده خراب میشود؟ در پاسخ بایستی گفت بله، دندان روکش شده ممکن است در اثر عدم رعایت بهداشت توسط فرد دچار تخریب شود. با این که روکش دندان میزان محافظت در برابر میکروب ها را افزایش داده است.

علت تخریب دندانی که روکش شده چیست ؟

خب برخی تصور می کنند که استفاده از روکش های فلزی و یا سرامیکی و زیرکونیا مانع از تخریب روکش دندان برای همیشه است، در حالی که این چنین نیست. اما علت تخریب چیست؟ علت وجود مرز اتصال بین دندان و روکش در نزدیکی لثه است که در این موضع همچنان احتمال تخریب دندان روکش شده وجود دارد. بنابراین در پاسخ به سوال آیا دندان روکش شده خراب میشود بایستی بگوییم بله این امکان وجود دارد. برای جلوگیری از این امر بایستی بیمار از روکش همانند دندان های طبیعی در حفظ بهداشت مراقبت نماید.

در واقع دندانپزشک در هنگام درمان روکش دندان در گام نخست نقایصی همچون پوسیدگی ها را برطرف کرده و سپس با ساخت روکش مناسب برای دندان ترمیم شده اقدام به نصب آن بر روی دندان می نماید. حال آن که ممکن است بعد از مدتی دندان روکش شده به دلیل عدم مراقبت دندان توسط شخص دوباره دچار تخریب شود.

 تخریب روکش دندان

برای دندان روکش شده چه مشکلاتی ممکن است ایجاد شود؟

یکی از مشکلات ایجاد شده ممکن است پوسیدگی های احتمالی باشد. همانطور که گفته شد ممکن است به دلیل اتصال از مرز بین روکش و لثه با محیط دهان، دندان دچار پوسیدگی ها شده و نیاز به برداشتن روکش و درمان را لازم می سازد. نکته دیگر در مورد دندان روکش دندان بایستی در مورد عفونت های احتمالی در نظر داشت که ممکن است دندان عصب کشی شده باشد و یا میزان تخریب و پوسیدگی عمیق شود و عفونت ایجاد شود. در این موارد نیز نیاز به برداشتن روکش دندان و درمان عفونت است که پس از درمان دوباره بایستی نصب روکش انجام شود.

بنابراین در جواب آیا دندان روکش شده خراب میشود بایستی بگوییم بله و فرد بایستی در حفظ بهداشت روکش دندان رعایت نکات را انجام دهد.

کدام روکش دندان را استفاده کنیم؟

در استفاده از روکش دندان و این که آیا دندان روکش شده خراب میشود بایستی به یک نکته مهم توجه نمود. آن مورد مهم جنس روکش دندان است. روکش های دندانی به مرور زمان دچار تحولاتی از نظر جنس شده اند. اگر بخواهیم از انواع ان ها نام ببریم می توان به روکش های سرامیکی و زیرکونیا و یا فلزی نام ببریم. این نوع روکش ها از نظر زیبایی و استحکام دارای تفاوت هستند. گاها ممکن است از روکش با استحکام پایین استفاده شود و عملا پس از مدتی دندان روکش شده به سبب تخریب روکش دچار تخریب شود.

پیشنهاد ما برای استفاده از روکش های دندانی استفاده از روکش های سرامیکی و زیرکونیا است. زیرا این روکش ها هم درجه زیبایی بالایی دارند و هم از میزان استحکام بالایی برخوردار هستند. امروزه با فناوری پیشرفته کد کم اقدام به ساخت سه بعدی روکش های دندانی می شود که زیبایی خیره کننده ای را برای دندان های فرد فراهم می آورد.

separator line

حتماً بخوانید:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا