دستهبندی نشده
آموزش قدم به قدم تهیه شش انداز بادمجان غذای محلی گیلان
طرز تهیه شش انداز بادمجان
خورشت شش انداز یک غذای سنتی خوشمزه و خوش طعم با ظاهری شبیه خورشت فسنجان است که میتواند با مواد مختلفی مثل تخم مرغ، هویج، سیب و بادمجان تهیه شود. شش انداز بادمجان یکی از انواع این خورشت است که در گیلان طبخ میشود.
مواد لازم برای خورشت شش انداز گیلان
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بادمجان قلمی | ۵ عدد |
پیاز سرخ کرده | ۴ قاشق سوپخوری |
رب انار | ۲ قاشق سوپخوری |
مغز گردو ساییده شده | ۳۰۰ گرم |
نمک، فلفل | زردچوبه و روغن به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت شش انداز
- برای پخت خورشت شش انداز گیلانی ، ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقهای برش بزنید.
- بادمجانهای خرد شده را به نمک آغشته کنید و در سبد قرار دهید تا یکی دوساعت بماند و تلخی احتمالی آن برطرف شود.
- قابلمه مناسبی را روی شعله قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید روغن داغ شود.
- سپس مغز گردوی ساییده شده را به روغن اضافه کرده و تفت دهید.
- پیاز سرخ شده را همراه زردچوبه در گردوی تفت داده شده بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
- سپس رب انار و ۳ پیمانه آب ولرم داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید تا خورشت با حرارت کم جا بیفتد.
- بادمجانها را با آب سرد بشویید تا نمک آنها گرفته شود. سپس بادمجانها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید.
- بادمجان های سرخ شده را داخل خورشت بریزید و بگذارید با حرارت کم لعاب انداخته و آرام آرام جا بیفتد
نکته : خورشت شش انداز بادمجان در کنار برنج سرو میشود.