دسته‌بندی نشده

آموزش قدم به قدم تهیه شش انداز بادمجان غذای محلی گیلان

طرز تهیه شش انداز بادمجان

خورشت شش انداز یک غذای سنتی خوشمزه و خوش طعم با ظاهری شبیه خورشت فسنجان است که می‌تواند با مواد مختلفی مثل تخم مرغ، هویج، سیب و بادمجان تهیه شود. شش انداز بادمجان یکی از انواع این خورشت است که در گیلان طبخ می‌شود.

طرز تهیه شش انداز بادمجان

مواد لازم برای خورشت شش انداز گیلان

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بادمجان قلمی ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپ‌خوری
رب انار ۲ قاشق سوپ‌خوری
مغز گردو ساییده شده ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه شش انداز بادمجان

طرز تهیه خورشت شش انداز

  1. برای پخت خورشت شش انداز گیلانی ، ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  2. بادمجان‌های خرد شده را به نمک آغشته کنید و در سبد قرار دهید تا یکی دوساعت بماند و تلخی احتمالی آن برطرف شود.
  3. قابلمه مناسبی را روی شعله قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید روغن داغ شود.
  4. سپس مغز گردوی ساییده شده را به روغن اضافه کرده و تفت دهید.
  5. پیاز سرخ شده را همراه زردچوبه در گردوی تفت داده شده بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
  6. سپس رب انار و ۳ پیمانه آب ولرم داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید تا خورشت با حرارت کم جا بیفتد.
  7. بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید تا نمک آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید.
  8. بادمجان های سرخ شده را داخل خورشت بریزید و بگذارید با حرارت کم لعاب انداخته و آرام آرام جا بیفتد

نکته : خورشت شش انداز بادمجان در کنار برنج سرو می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا