دستهبندی نشده
آموزش تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس
دسر طالبی – طرز تهیه دسر طالبی
دسر طالبی یک دسر با میوه های فصل تابستان تهیه شده و در کنار فیبر و ویتامین های بسیار شکل و طعم خواصی دارد که در هوای گرم تابستان بسیار لذت بخش است. با دلگرم همراه شوید.
دسر طالبی با بستنی و خامه + طرز تهیه دسر طالبی با ژله خوشمزه
1 – طرز تهیه دسر طالبی با خامه
مواد لازم:
- 1 کیلو طالبی پوست کنده
- 200 گرم خامه
- 4 ق س شکر
- 1 ق س پودر ژلاتین
- نصف پیمانه آب سرد
- نصف پیمانه آبجوش
طرز تهیه :
- طالبی، خامه ،شکر را با میکسر مخلوط کنید.
- پود ژلاتین را با آب سر مخلوط و بعد از 5 دقیقه ، آبجوش را اضافه نمائید و بصورت بن ماری هم بزنید.
- این ژلاتین مخلوط شده را به مخلوط طالبی افزوده و در قالب تکی یا بزرگ ریخته و داخل یخچال بگذارید.
- اصولا بعد از 3 الی 4 ساعت دسر آماده است.
- توجه: به جای شکر میتوانید از دو قاشق سوپ خوری عسل و به جای خامه از ماست کم چرب استفاده کنید.
2 – طرز تهیه دسر موس طالبی
مواد لازم :
- طالبی پوره شده 2 لیوان
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
- شکر 150 گرم
- خامه فرم گرفته 200 گرم
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
- آبلیمو 1 قاشق چایخوری
- رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
- پودر ژلاتین را با آب لیموترش و 2 لیوان آب سرد، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود.
- سفیده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرفی با همزن برقی، هم بزنید تا پف کند و جای همزن روی آن باقی بماند.
- خامه فرم گرفته را با لیسک به مخلوط سفیده تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوبشده، وانیل و رنده پوست لیموترش را به آن اضافه کنید.
- طالبی را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید؛ و به مایه موس اضافه کنید و هم بزنید.
- موس آماده شده را داخل لیوان های دلخواه ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. موس طالبی آماده شده را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم گرفته، طالبی و… تزیین و سرو کنید.
3 – طرز تهیه دسر طالبی ساده
مواد لازم:
- ۱ عدد طالبی متوسط
- ۲ ق س پودر ژلاتین + ۱ ق چ
- ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
- ۴ ق س شکر
طرز تهیه:
- طالبی را شسته و گوشت میوه را از پوست و تخم ها جدا کنید. میوه را پوره کنید، برای این کار، هم از مخلوط کن یا غذاساز می توان استفاده کرد و هم می توان طالبی را با رنده ریز رنده کرد.
- پوره طالبی را در قابلمه ای ریخته، با شکر مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. کمی که پوره میوه گرم شد، همه پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.
- دائم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین با میوه و شکر به خوبی حل شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد.
- حالا خامه را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب با مواد حل شده و یکدست شود.
- قالب مورد نظر را کمی خیس کرده و در فریزر بگذارید. بعد از چند دقیقه وقتی تیغه های یخ را در قالب دیدید آن را از فریزر بیرون آورده و دسر را در قالب بریزید.
- دسر را در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذارید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.
4 – روش تهیه دسر آب طالبی و بستنی
مواد لازم :
- ۱ عدد طالبی سبز
- ۱ اسکوپ بستنی وانیلی
- ۱ بطری آب گازدار
- میوه فصلی برای تزئین
طرز تهیه :
- طالبی را به صورت زیگزاگ از طول دو نیم کنید.
- با استفاده از قاشق، تخمه های میوه را خارج کنید.
- مقداری از گوشت میوه را نیز برداشته و کنار بگذارید.
- سپس طالبی را درون فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شود.
- پس از یخ زدن کاسه طالبی، آن را با قاشق بتراشید تا شبیه یخ در بهشت شود.
- برش های تازه طالبی، آب طالبی و آب گازدار را درون کاسه طالبی بریزید.
- یک اسکوپ بستنی وانیلی را روی آن ها قرار داده با میوه های دلخواه تزئین و سرو کنید.
5 – طرز تهیه دسر طالبی با موز و توت فرنگی
مواد لازم :
- طالبی 1 عدد متوسط
- خامه 250 گرم
- خاک قند 6 قاشق غذاخوری
- موز 2 عدد متوسط
- توت فرنگی 20 عدد
طرز تهیه :
- برای تهیه دسر طالبی ابتدا طالبی را بشورید و روی تخته بگذارید و با چاقو از وسط به دو نیم برش دهید و تخم های آن را خارج کنید و هر نصف طالبی را به دو قسمت دیگر برش دهید و از پوستش جدا کنید.
- الان ما 4 تا پوست طالبی داریم. شما میتوانید فقط به دو نیم تقسیم کنید. خاک قند و خامه را با هم زن خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود. پوست موزها را بگیرید و توت فرنگی ها را بشورید.
- و برگ یا اگر سر دارند بگیرید و روی تخته آشپزخانه حلقه حلقه موز و توت فرنگی ها را برش دهید.(شما میتوانید برای زیباتر شدن دسرتان طالبی ها را هنگام جدا کردن از پوستش با اسکوپ بردارید)
- موز ها و توت فرنگی و طالبی های خرد شده را با یکدیگر در کاسه ای زیر و رو کنید و خامه سفت شده را به میوه های داخل کاسه اضافه کنید و در پوست طالبی ها بریزید
- در یخچال به مدت 30الی 45 دقیقه قرار دهید تا دسر طالبی خودش را بگیرد و نوش جان کنید.
6 – روش تهیه دسر طالبی با بیسکوییت
مواد لازم:
- یک بسته بزرگ، بیسکوییت پتی بور
- 450 گرم شیر
- 4 زرده تخم مرغ متوسط
- 60 گرم نشاسته ذرت
- 120 گرم شکر
- پوست 1 لیمو رنده شده یا وانیل
- 220-250 گرم خامه فرم گرفته
برای خیس کردن بیسکوییت ها:
- حدود 150 میلی لیتر شیر
- 1 قاشق غذاخوری شکر(کم یا زیادتر)
- آب طالبی (اختیاری)
طرز تهیه :
- برای کرم، شیر رو گرم کنین، داغ نه، زرده ها رو با شکر خوب بزنین، نشاسته و پوست لیمو یا وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد مقداری از شیر گرم رو بهش اضافه کنین و هم بزنین، بعد اینو داخل شیر گرم بریزین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه.
- بعد روش سلفون بکشید و بزارین یخچال، بعد در بیارین و هم بزنین و خامه رو کم کم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.
- یک قالب 22-24 سانتیمتری کمربندی نیاز دارین. یک لایه بیسکوییت که کمی خیس کردین رو ته قالب بچینین، زیاد خیس نشه اصلا.
- بعد یک لایه نازک کرم بدین و یکنواخت کنید و روی اونم مقداری طالبی ریز خرد شده بریزین و بعد یک لایه دیگه بیسکوییت کمی خیس شده بچینین.
- اینطوری ادامه بدین در آخر باید یک لایه نازک کرم باشه که روی اونم طالبی ها رو که نازک اسلایس کردین رو میچینین.
- 4 ساعت بزارین یخچال. هرچه بیشتر بمونه بهتر.
- نکته: اگه دوس دارین یکم سفت تر باشه، کرم،کرم رو درست کردنی 2-3 گرم ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین که در آب حل کردین رو اضافه کنید و مخلوط کنین
بیشتر بخوانید :
آموزش تهیه چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک