دستهبندی نشده
۲ روش جهت تهیه مربای طالبی
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مربای طالبی خوشمزه برای تزیین کیک و شیرینی
طرز تهیه مربای طالبی بسیار خوشمزه را در قسمت آشپزی مجله دلگرم مشاهده میکنید .امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
طرز تهیه مربای طالبی | دستور تهیه مربای طالبی
روش اول : مواد لازم برای تهیه مربای طالبی ساده
- طالبی پوست گرفته و خرد شده : 500 گرم
- آب : 2 پیمانه
- شکر : 4 پیمانه
بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی، از طالبی های سفت و کوچک استفاده نمایید پوست و
تخمه های آن را بگیرید و سپس به شکل پره هایی مناسب آن را برش دهید.
طرز تهیه مربای طالبی در منزل
- شکر و آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر کمی با آب مخلوط شود.
- سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا قوام آید. از آنجائی که این میوه کاملاً نرم است نیاز زیادی به جوشیدن در شهد قوام آمده ندارد.
- بنابراین توجه داشته باشید، زمانی میوه را به شهد مربا اضافه نمایید که کاملاً قوام آمده باشد تا میوه شما پس از اضافه نمودن به آن، زیاد بجوشد و له نشود
- پس از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا کاملاً خنک شود .
- سپس در ظرف دردار شیشه ای و در یخچال نگهداری نمایید.
- این مربا را با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه با چای معطر و تازه دم نوش جان نمایید.
روش دوم : مواد لازم برای تهیه مربای طالبی با بافتی نرم تر
- طالبی : یک عدد بزرگ
- شکر: ۴ لیوان
- جوش شیرین: ده گرم
- آبلیمو تازه: یک قاشق مرباخوری
- آب: دو لیوان
دستور تهیه مربای طالبی خوشمزه در منزل
- ابتدا طالبی را برش بزنید. قسمت نرم رویی را برش بزنید و کنار بگذارید.
- قسمت سفت طالبی را پوست بگیرید و به اندازه دلخواهتان خرد کنید.
- در یک کاسه بزرگ آب بریزید و جوش شیرین را داخل آن بریزید و مخلوط کنید تا حل شود. طالبیهای خرد شده را داخل آب بریزید، به صورتی که آب روی آنها را بگیرد.
- باید پنج ساعت در محلول جوش شیرین و آب بماند تا طالبیها کمی آهکی و سفت شود.
- بعد از پنج ساعت با آب فراوان طالبیها را بشویید و در قابلمه مورد نظر بریزید و شکر و دو لیوان آب روی آن بریزید و روی اجاق بگذارید تا مربا آماده شود.
- وقتی مربا شروع به حباب زدن کرد، آبلیمو را اضافه کنید و ده دقیقه دیگه هم بجوشانید و از روی اجاق بردارید.
چند نکته جهت انتخاب طالبی مناسب برای مربا
برای خرید یک طالبی خوب و رسیده:
- با کف دست به آن ضربه بزنید باید یک صدای تو خالی داشته باشد.
- وقتی آن را در دست می گیرید باید نسبت به اندازه اش سنگین به نظر برسد و هیچ نقطه له شدگی یا نرم شدگی نداشته باشد.
- پوست آن باید به رنگ کرم یا زرد مایل شده باشد ( رنگ سبز پوست نشانه کال بودن آن است). محل اتصال آن به ساقه باید کمی نرم باشد و باقی مانده ساقه باید به راحتی کنده شود.
- یکی دیگر از نشانه های رسیده بودن طالبی بوی ملایم شیرینی است که از پوست آن به مشام می رسد.
خواص درمانی طالبی که تاکنون نمیدانستید!
- طالبی میوه ای اشتها آور است.
- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.
- خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.
- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.
- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.
- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.
- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.
- کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند به مدت 2 هفته شام خود را به طالبی اختصاص دهند. یعنی آهسته و هر یک ربع کمی طالبی میل کنند.
- خوردن طالبی باعث زیاد شدن شیر می گردد ولی با احتیاط که شیر آن برای کودک مسهل نشود.
- به خاطر وجود رادیواکتیو در طالبی برای امراض خفته مفید بوده و آنها را سرکوب میکند.
- کسانی که میخواهند شکمشان کوچک شود قبل از نهار طالبی بخورند و یک وعده ی غذایی شب خود را به طالبی اختصاص دهند.
- کسانی که مبتلا به نقرس و رماتیسم میباشند سعی کنند در فصل تابستان مقداری طالبی هر روز میل کنند.
- وجود پتاسیم در طالبی باز کننده ی عروق نیز میباشد.
- برای رفع حرارت و گرمی مزاج از طالبی در تابستان استفاده کنید.
- طالبی یک میوه خوشمزه برای کودکان میباشد اشتهای آنها را باز مینماید و رشدشان را زیاد میکند.
- خوردن نان و طالبی در تابستان باعث طول عمر میشود.
- کسانی که کم خونی دارند میتوانند از طالبی استفاده کنند.
- کسانی که ورم روده دارند طالبی کمتر میل کنند.
- برای چسبندگی پلاکتهای خون مورد استفاده قرار میگیرد.
- از سکته قلبی جلوگیری می کند.
- کسانی که فشارخون دارند طالبی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
بیشتر بخوانید :
مربای خرمالو – طرز تهیه مربای خرمالو خانگی خوشمزه و خوش رنگ
طرز تهیه ی مربا گوجه خوشمزه و شگفت انگیز
۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته