دسته‌بندی نشده

آبگوشت بامیه | طرز تهیه آبگوشت با بامیه غذای محلی ایلام

طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه

در این بخش از غذاهای ایرانی دستور تهیه آبگوشت بامیه را می خوانید. با دلگرم همراه شوید .

آموزش تهیه آبگوشت بامیه با طعم بی نظیر

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت بامیه

  • گوشت گوسفند 400 گرم
  • پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
  • بامیه 400 گرم
  • گوجه رنده شده 3 عدد
  • نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه
  • رب گوجه 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه آبگوشت خوشمزه با بامیه

  1. گوشت و پیاز را با هم تفت دهید.
  2. سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد.
  3. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید
  4. صبر کنید تا کاملا بپزد .

نکته ها ی طلایی برای تهیه آبگوشت بامیه

1 .آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

2 . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.

لذت آشپزی با دلگرم :

دستور پخت آبگوشت خوشمزه به روش سنتی و سالم

آبگوشت به مجلسی + طرز تهیه آبگوشت سنتی برای ۵ نفر

طرز تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا