دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بامیه برای رمضان امسال

طرز تهیه بامیه:

بامیه

بامیه از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است.شیرینی بامیه به همراه زولبیا در ماه رمضان بسیار

خورده می شود. این دستور به شما کمک می کند که به راحتی این شیرینی خوشمزه را بپزید و از

خوردن آن لذت ببرید.

نکاتی در مورد تهیه ی بامیه :

بامیه

۱- به یک پیمانه به علاوه ی دو قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.

۲- اندازه بامیه ها به میل خودتان بستگی دارد می توانید آن ها را بلند یا کوتاه درست کنید.

برای تهیه شربت: نصف پیمانه آب و ۱ پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید،

آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت غلیظ شود.

گلاب و زعفران دم کرده را در آن بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و

کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

برای تهیه بامیه: در قابلمه ای، ۱ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری شکر و کره را با هم ترکیب کنید.

آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.

آرد را در آن بریزید و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی

خنک شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر با دمای متوسط اضافه کنید و هم بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

برای سرخ کردن،در قابلمه ی کوچکی در حدی روغن بریزید که بامیه ها در آن شناور باشند و آن را داغ

کنید.

خمیر را در قیف با سر کنگره دار بریزید. آن را به اندازه های دلخواه قیف زده و با دست، چاقو و یا قیچی

چرب شده آن را جدا کرده و در روغن سرخ کنید. این کار را با بقیه خمیر ادامه دهید.

بامیه ها را از روغن خارج کرده، در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و کمی هم

خنک شوند.

بامیه ها را برای ۵ دقیقه در شربت با حرارت ملایم بیندازید. سپس آن ها را خارج کرده در صافی بگذارید

تا شربت اضافی آن ها گرفته شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا