خواص پیاز و تذکراتی در مورد مصرف پیاز
خواص پیاز و تذکراتی در مورد مصرف پیاز
تاریخچه:
منشاء پیازها اصولاً از آسیا و خاورمیانه است كه گسترش پیدا كرده اند. پیازها مورد تحسین مصریها قرار میگرفتند .
آنها نه تنها بعنوان پول از آن استفاده میكردند بلكه بر سر قبر شاهان میگذاشتند و این به منزله هدیه ای برای مرده بشمار میرفت كه این هدیه اهمیت روحی برای مرده در زمان زندگی پس از مرگ او داشت.
فواید پیاز:
(پیاز مانند سیر، از خانواده ALLIUM هستند و هر دو سرشار از تركیبات سولفور قوی هستند كه باعث بوی تند و همچنین باعث افزایش سلامتی میشود.)
پیازسرشار از كروم میباشد. یك ماده معدنی كه به سلولها در واكنش به انسولین، به همراه ویتامین C، فلاونوئید و كورسیتین كمك میكند.
خواص درمانی پیاز:
– پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می کند.
– برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد.
– پیاز، برای کودکان کم رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.
– برای جلوگیری از خون دماغ می توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید.
– پیاز لثهها را تقویت می کند و رنگ چهره را روشن می سازد.
– پیاز سرشار از ویتامینهای A و B و C می باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می شود.
تذکرات:
۱- زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می شود. پس در حد اعتدال مصرف کنید.
۲- برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.