دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی

آموزش طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی و راز خوشمزه شدن سوپ پیاز

سوپ از پیش غذاهای بسیار خوشمزه ای است که معمولاً در خانه و رستوران ها سرو می شود. در فصل بهار که پیاز فروان یافت می شود آن هم از هر نوعش، توصیه می کنیم که سوپ پیاز تهیه و میل کنید.

ما در این آموزش از مجله دلگرم می خواهیم طرز تهیه سوپ پیاز را برایتان آموزش دهیم. اگر تا به حال این مدل از سوپ را استفاده نکرده اید تا انتهای این آموزش ما را همراهی کنید.

اگر تا به حال سوپ پیاز نپخته باشید ممکن است این کار مشکل به نظر آید ولی در حقیقت این گونه نیست. می توانید این سوپ را در زمانی در حدود 10 دقیقه آماده پخت نمایید و یک ساعت و نیم هم پخت و جا افتادن آن طول می کشد.

دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه در منزل

من که درهیچ فروشگاهی پنیر سوئیسی پیدا نکردم، البته شاید دقتم کم بوده. توی یه صفحه از وب دیدم می شه هرنوع پنیری رو جایگزین پنیر سوئیسی کرد، فقط باید سفت باشه تا از هم نپاشه! یه جا هم تو دستور همین سوپ از پنیر پارمزان استفاده شده.

پنیر سوئیسی همون پنیر سوراخ دار تام و جریه! اگه اصرار دارید حتما از پنیر سوئیسی استفاده کنید، دستور تهیه اش به زبان انگلیسی در اینجا آمده. می تونید تو خونه درستش کنید.

روش اول : مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز با پنیر سوئیسی

  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 عدد، نازک خرد شده پیاز بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 400 گرم آب گوشت
  • نصف فنجان آب مرغ
  • یک و نیم فنجان آب
  • 2 برگ برگ بو
  • 6تکه نان فرانسویFrench Bread
  • 1 فنجان پنیر سوئیسی رنده شده

طرز تهیه سوپ پیاز با پنیر سوئیسی

  1. در قابلمه ی بزرگی روی حرارت متوسط کره را همراه روغن زیتون ذوب کنید. پیازها را در روغن به مدت 30 دقیقه بپزید و گه گاه هم بزنید. در انتها پیازها باید کاملا شفاف و نرم شده باشند و لبه هایشان قهوه ای شده باشد.
  2. آرد را روی پیاز الک کنید و آرام هم بزنید تا به خورد هم بروند. آب گوشت، آب مرغ وآب را به همراه برگ بو ها اضافه کنید ، در ظرف را بگذارید و آب را به جوش آورید.
  3. سپس در ظرف را بردارید و بگذارید مواد به مدت 30 دقیقه ریزریز بجوشد. سپس برگ بو را خارج کنید.
  4. فر را گرم کنید. نان های فرانسوی را تست کنید. سوپ را در 6 کاسه ی مقاوم دربرابر حرارت فر(مثل پیرکس) بریزید، دقت کنید که این ظرفها برای سرو هستند.
  5. ظرفها را روی سینی فر قرار دهید ، روی هر کدام یک تکه نان فرانسوی تست شده قرار دهید و پنیر را روی آنها پخش کنید.
  6. سینی را در فر قرار دهید تا پنیر آب شود، سپس از فر خارج کنید.

طرز تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی


روش دوم : مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز ساده

  • پیاز سفید : 1 کیلو
  • کره : 100 گرم
  • آرد : 1قاشق غذا خوری
  • استاک قلم : 2 لیتر
  • جوز هندی : فلفل سیاه و نمک
  • خامه : 100 گرم
  • نان فرانسوی یا تست : چهار تکه

طرز تهیه سوپ پیاز ساده در منزل

  1. پیاز را به هر شکلی که دوست داریم خرد میکنیم و در کمی روغن و کره خوب تفت می دهیم تا طلایی شود
  2. بمدت 20دقیقه در قابلمه رو میگذاریم تا پیاز ها نرم و کاراملی بشه
  3. بعد آرد را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم
  4. استاک را هم اضافه میکنیم و تا زمانی که با پشت قاشق له بشه باید بپزه( در حدود 30 دقیقه )
  5. بعد از پخت تو غذا ساز یا با گوشت کوب برقی پوره میکنیم
  6. سوپ را بعد از پوره کردن داخل کاسه های مقاوم به حرارت یک نفره ریخته و روی هر کاسه سوپ تکه ایی از نان تست و یا برشی از نان باگت قرار میدهیم
  7. با پنیر کاملا روی سوپ رو می پوشانیم و توی فر با حرارت بالا قرار میدهیم تا پنیرها طلایی شود بعد اماده خوردن هست

چند نکته جهت تهیه سوپ پیاز ساده

اگر نخواهیم از نون و پنیر برای رویش استفاده کنیم مواد میکس شده رو به قابلمه بر میگردونیم دو تا زرده تخم مرغ را می زنیم و یک ملاقه از سوپ رو باهاش مخلوط میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم و کمی روی حرارت هم میزنیم و یا خامه می زنیم و بعد نوش جان

نکات لازم برای تهیه استاک قهوه ایی

  • فر را به آخرین دمای حرارت رسانده قلمها را به مدت دو ساعت با همون حرارت میپزیم سپس با مواد بو گیر(برگ بو /هویج / پیاز…) به اضافه اب به مدت 5 ساعت روی شعله میگذاریم و بعد صاف میکنیم و استفاده میکنیم
  • طعم استاک با این روش کمی تند هست پس اگر درست کردید و دوست نداشتید با همون روش معمول استاک رو تهیه کنید.

طرز تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی


روش سوم : مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز فرانسوی با تست گریل شده

  • روغن زیتون ۱ ق غذاخوری
  • پیاز ( پوست گرفته شده ) ۴۵۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • شکر نصف ق چای خوری
  • عصاره گوشت ۲ عدد
  • نمک نصف ق چای خوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نان تست ( یا فرانسوی ) ۴ عدد
  • پنیر کم چرب ( رنده شده ) ۵۰ گرم

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

  1. ماهیتابه ای آماده کرده و در آن روغن ریخته و سپس به سراغ پیازهایی بروید که از قبل پوست گرفته اید. پیاز ها را حلقه حلقه کرده و به تابه اضافه کنید. شروع به تفت دادن مواد کنید.
  2. کمی بعد از تفت دادن پیاز، سیر را نیز که از قبل خرد کرده اید را به تابه بیفزائید.
  3. کمی بعد شکر را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید. بگذارید تا مواد به مدت نیم ساعت با دمای کم بپزند.
  4. در واقع در حال کارامیلزه کردن پیاز هستیم. آب اضافه نکنید چرا که نیازی نیست! بعد از گذشت نیم ساعت عصاره گوشت را اضافه کنید. سعی کنید مواد را به خوبی با هم ترکیب نمایید.
  5. حال وقت آن است که ۹۰۰ سی سی آب به تابه بیفزائید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، با دمای کم صبر کنید تا پخته شود. حال به سراغ گریل رفته و آن را روشن کنید. ( می توانید از قبل گریل را انجام دهید )
  6. چند کاسه برداشته و سوپ را درون هر کدام ریخته و نان ها را نیز بر روی آن قرار دهید. بر روی هر نان نیز کمی از پنیر رنده شده ریخته و صبر کنید تا هر ظرف به طور جداگانه حدود ۲ دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند.
  7. در آخر نیز می توانید بعد از آماده شدن سوپ پیاز، نخود سبز یا باقلا را در کنار پیاز مورد استفاده قرار دهید. سوپ پیاز ما کاملاً آماده شده که می توانید آن را هر وقت که بخواهید سرو کنید.

بیشتر بخوانید :

روش تهیه سوپ پای مرغ سوپی پر از انرژی و خاصیت

طرز تهیه ۵ سوپ مقوی و ساده برای درمان سرماخوردگی

آموزش طرز تهیه سوپ ماکارونی خوشرنگ و خوش طعم

سوپ اتم | آشنایی با طرز تهیه سوپ جدید و خوشمزه اتم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا