دستهبندی نشده
آموزش طرز تهیه شیرینی پفک بادامی ساده و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شیرینی پفک بادامی
تخم مرغ | ۵ عدد |
پودر قند | ۲۰۰ گرم |
پودر بادام | ۲۰۰ گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
کاغذ روغنی | ۲ برگ |
پودر پسته | ۲ قاشق سوپخوری |
آرد | ۱۲۵ گرم |
طرز تهیه شیرینی پفک بادامی
- تخم مرغ ها ها را بشکنید، سفیده آن را از زرده جدا کرده و داخل یک کاسه بریزید سپس به وسیله یک همزن برقی، آنقدر سفیده را هم بزنید تا کاملا سفت شده و پف کند.
- پودر قند و وانیل را به سفیده اضافه کرده و به وسیله یک قاشق هم بزنید سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید، بعد از کمی هم زدن پودر بادام را نیز به آرامی اضافه کرده و هم بزنید.
- به وسیله کاغذ روغنی سینی فر را پوشانده و مواد را با قیف یا به صورت گلوله ای روی سینی بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.
- فر را با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل آماده کنید. شیرینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. دقت کنید که در فر کمی باز باشد تا شیرینی ها تغییر رنگ ندهند. بعد از بیرون آوردن از فر پس از آن که کمی خنک شد آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرفی مناسب بچینید.
- دقت کنید اگر مواد اضافه آمد، داخل فریزر قرار دهید تا آب نیندازد، پس از آماده شدن فر مواد را بیرون آورده، هم بزنید و داخل فر قرار دهید.
نکته مهم :در این شیرینی اینه که کاملا خشک بشه ولی تغییر رنگ نده برای این منظور حتما بعد از این مدت اگه دیدید بازم شیرینی خشک نشده میتونید فر رو خاموش کنید و درش رو باز کنید و بگذارید سینی همچنان داخل فر بمونه تا شیرینی خشک و خنک بشه.
میتونید به جای پودر بادام از پودر نارگیل هم استفاده کنید. در این صورت اندازه شیرینی ها رو کمی بزرگتر بردارید، به اندازه یک گردو.با این شکل میشه پفک نارگیلی درست کنید.