دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک شطرنجی خوشمزه و آسان

دستور پخت کیک دو رنگ شطرنجی

کیک های دو رنگ انواع مختلفی دارند. درست است که طعم آن ها معمولا وانیلی و شکلاتی است اما از نظر ظاهر با یکدیگر متفاوت هستند. یکی از انواع کیک های دو رنگ، کیک شطرنجی است که شما عزیزان می توانید آن ها را در منزل تهیه کنید.

کیک شطرنجی عصرانه ای خوشمزه است که با یک چای داغ در روزهای سرد پاییزی و زمستانی می چسبد.

کیک شطرنجی

آموزش کیک شطرنجی

طرز تهیه کیک شطرنجی

مواد لازم برای کیک شطرنجی:

  • سه عدد تخم مرغ
  • آرد یک لیوان (فرانسوی)
  • بکینگ پودر یک ق چ
  • پودر قند یک لیوان
  • ابجوش یک چهارم لیوان
  • وانیل کمی

کیک دو رنگ

نحوه پخت کیک دو رنگ شطرنجی

مراحل پخت کیک شطرنجی:

ابتده زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا، زرده ها را با یک سوم پودر قند یا پودر شکر به همراه وانیل انقدر زده تا کرم و کشدار شوند بعد آبجوش را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در این مرحله از طرز تهیه کیک شطرنجی سفیده ها را با همزن زده وقتی پف کردند و حجیم شدند باقی شکر را اضافه و مجدد کمی هم زده، حالا سفید و زرده را با هم مخلوط در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده، اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید.

داخل قالب از قبل کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را درون قالب بریزید و درون فر ب دمای 150 درجه به مدت 45 دقیقه بگذارید. دستور و مراحل کیک کاکائویی هم به همین ترتیب است منتها مقدار آرد سه چهارم لیوان هست که باقی لیوان را پودر کاکائو میریزیم تا یک لیوان پر شود (البته اگر پودر کاکائوی شما روشن است باید یک مقدار دیگر هم اضافه کنید)

پودر کاکائو را همراه آرد باید الک کنید و به مواد اضافه کنید. سعی کنید اندازه قالب هایتان یکی باشد یا دوبار پشت سرهم درست کنید. برای چسباندن لایه های کیک از شکلات صبحانه، گاناش و یا خامه می توانید استفاده کنید.

حالا مربع های کوچک با کیک درست کنید و آن ها را به صورت شطرنجی به هم بچسبانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا