دستهبندی نشده
طرز تهیه رینگ آجیلی مرحله به مرحله
رینگ آجیلی _ آموزش آشپزی و شیرینی پزی با دلگرم
رینگ آجیلی از شیرینی های بسیار خوشمزه ای هست و می توانید به راحتی برای عید نوروز درست کنید و از مهمانانتان پذیرایی کنید. با دلگرم همراه شوید.
رینگ آجیلی – طرز تهیه رینگ آجیلی
مواد لازم برای۲ نفر
- کره یا روغن صاف قنادی ۷۵ گرم
- آرد ۱۲۵ گرم
- تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
- پودر شکر ۴۵ گرم
- شیر خشک ۵ گرم
- وانیل کمی
مواد رویه برای شیرینی آجیلی
- شیر عسل ۸۰ گرم
- کره ۱۵ گرم
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- چیپس شکلات (نسوز) کمی
- مغز گردو ،خلال بادام و پسته از هرکدام ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه رینگ آجیلی
- ابتداآرد و شیر خشک رو الک کنید و با روغن صاف یاکره که کاملانرم شده (( میتونین چند دقیقه روی بخار آب بزارین )) ورز بدید تا نرم شود
- بعدزرده تخم مرغ ,پودر شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و کمی با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد
- سپس اگر میخواین خمیرتون کاکائویی باشه یک قاشق از آرد بردارید و جاش پودر کاکائو بزنید
- بعدخمیر را بین دو تا نایلون باز کنید و با کاتر گرد کاتر بزنید و وسطش رو هم با کاتر کوچکتر بزنید مثل دونات
- وسپس داخل فر با دمای 180به مدت 15دقیقه بزارید زمان بسته به دمای فرتون هست
- درادامه کره رو روی حرارت باز کنید وشیر عسلی رو بهش اضافه کنید از روی حرارت بردارید و مغزگردو پسته و بادام را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید بزارید تا کمی خنک بشه .
- بعد با قاشق کوچیک روی شیرینی هایی که از فر خارج کردید بزارید و روش شکلات چیپسی به دلخواه بزارید ومدت 5دقیقه ( اگر دمای فرتون زیاده کمتر بزارید ) داخل فر بزارید وبعد از فر خارج کنید و بزارید تا کاملا سرد بشه.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر
طرز تهیه شیرینی آرد نخودچی ساده و خوشمزه مخصوص عید نوروز
آموزش تهیه ی شیرینی زبان بامزه و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی