دسته‌بندی نشده

3 دستور ساده جهت تهیه دمنوش عناب

خواص دمنوش عناب و دستور تهیه آن

دمنوش عناب به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی مواد معدنی همچون منگنز، مس، پتاسیم و منیزیم که برای سلامتی استخوان‌ها ضروری هستند در پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است و به خصوص در افراد مسن مبتلا به این بیماری به استخوان‌ها استحکام می‌بخشد. در این مقاله ۳ روش برای تهیه دمنوش عناب آورده شده است:

روش اول جهت تهیه دمنوش عناب

مواد لازم: میزان مورد نیاز :
عناب خشک ۱ فنجان
آب جوش ۲ فنجان

طرز تهیه:

عناب خشک را بشویید و هسته آن را جدا کنید.
عناب‌های بدون هسته را در قوری بریزید.
آب جوش را به قوری اضافه کنید.
قوری را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد.
دمنوش را از صافی رد کنید و میل کنید.

خواص دمنوش عناب و دستور تهیه آن

روش دوم جهت تهیه دمنوش عناب و عسل

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
عناب خشک ۱ فنجان
۱ فنجان ۲ فنجان
عسل (اختیاری) ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

عناب خشک را بشویید و هسته آن را جدا کنید.
عناب‌های بدون هسته را در قوری بریزید.
آب جوش را به قوری اضافه کنید.
قوری را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد.
دمنوش را از صافی رد کنید و در صورت تمایل به آن عسل اضافه کنید.

روش تهیه دمنوش عناب و عسل

روش سوم جهت تهیه دمنوش عناب معطر

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
عناب خشک ۱ فنجان
آب جوش ۲ فنجان
چوب دارچین ۲ عدد
میخک ۱ عدد

طرز تهیه:

عناب خشک را بشویید و هسته آن را جدا کنید.
عناب‌های بدون هسته را در قوری بریزید.
آب جوش را به قوری اضافه کنید.
چوب دارچین و میخک را به قوری اضافه کنید.
قوری را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد.
دمنوش را از صافی رد کنید و میل کنید.

نکات مهم در تهیه دمنوش عناب

نکات مهم در تهیه دمنوش عناب

برای تهیه دمنوش عناب می‌توانید از عناب تازه یا خشک استفاده کنید.
اگر از عناب خشک استفاده می‌کنید، بهتر است آن را قبل از دم کردن بشویید تا گرد و غبار آن از بین برود.
برای تهیه دمنوش عناب می‌توانید از آب جوش یا آب سرد استفاده کنید.
اگر از آب سرد استفاده می‌کنید، زمان دم کردن دمنوش را افزایش دهید.
می‌توانید به دمنوش عناب عسل، دارچین، زنجبیل یا سایر ادویه‌ها اضافه کنید تا طعم آن را بهبود ببخشید.
دمنوش عناب را می‌توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید. این دمنوش را می‌توان در تمام طول سال تهیه و میل کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا