دسته‌بندی نشده

17 عارضه جانبی شیر بادام که ممکن است برای بدن خطرناک باشد

با عوارض شیر بادام آشنا شوید

شیر بادام یکی از انواع خوراکی هاست که بسیار سالم تلقی می شود. این شیر غنی از پروتئین ها، ویتامین ها، کلسیم و دیگر مواد معدنی حیاتی است.

کلسترول کمی دارد و اگر بدون شکر مصرف شود، می تواند به کاهش وزن کمک کند با این همه مزایایی که ذکر شد حتما دوست دارید این نوشیدنی را در بخشی از رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید. اما این نوشیدنی خوش مزه می تواند بر سلامتی تاثیر منفی بگذارد، به خصوص اگر نسبت به آجیل حساسیت داشته باشید.

separator line

1. شیر بادام می تواند واکنش آلرژیک ایجاد کند

یکی از این اثرات جانبی کاملا مشهود ، واکنش آلرژیک است زیرا برخی افراد وقتی به انتخاب منبع محصولات غذایی می پردازند چندان دقیق نیستند. بنابراین افرادی که نسبت به آجیل حساسیت دارند از خوردن شیر بادام اجتناب کنند.

2. اثرات منفی شیر بادام بر روی غده تیروئید دارد

بادام ها تورم غده تیروئیدی را ایجاد می کنند به این معنی است که آن ها حاوی موادی هستند که می توانند به طور منفی بر عملکرد غده تیروئید تاثیر منفی بگذارند و جریان ثابت ید را تغییر دهند . غده تیروئید در بدن مسئولیت این را دارد که به هر سلول بگوید چقدر انرژی مصرف کند.

زمانی که مصرف شیر بادام را جایگزین شیر لبنی می کنید، مقدار زیادی بادام را به رژیم غذایی خود اضافه می کنید. غذاهای گیاهی می تواند اثر نامطلوبی بر غده تیروئید داشته باشد، اما مصرف شیر بادام غلیظ می تواند به تعادل کمک کند.

3. اگر به لاکتوز حساسیت دارید می تواند برایتان مشکل ایجاد کند

به نظر می رسد شیر گیاهی، راه حل مناسبی برای عدم تحمل لاکتوز است. و اغلب آن ها هیچ مشکلی ایجاد نمی کنند. اما گاهی اوقات آن ها می توانند اثرات جانبی وحشتناک بر عدم تحمل لاکتوز داشته باشند.برخی از کسانی که نسبت به لاکتوز حساس هستند، ممکن است مشکل واقعا آلرژی نباشد، بلکه یک حساسیت عصب است.

4. شیر بادام می تواند باعث شیوع بیماری پوست شود

مصرف شیر بادام، طبیعی یا تجاری فرآوری شده، می تواند منجر به واکنش های پوستی مانند خارش، اگزما و کهیر بشود. این واکنش ها معمولا در مدت 10 دقیقه تا 1 ساعت پس از مصرف شیر بادام ظاهر شوند و اغلب می توانند با بنادریل درمان شوند، برخلاف واکنش های شدیدتر همراه با آلرژی آجیل.

5. شیر بادام می تواند باعث مشکلات دستگاه گوارش شود

بسیاری از افرادی که از بیماری رنج می برند، دریافته اند که نوشیدن شیر بادام باعث ایجاد جرقه آزاردهنده در علائم آن ها می شود.علاوه بر این، در بسیاری از انواع شیر بادام مورد استفاده قرار می گیرد و با زخم معده و دیگر مشکلات هاضمه مرتبط است.

6. شیر بادام می تواند باعث مشکلات تنفسی شود

افرادی که مشکلات تنفسی مانند آسم دارند و آن هایی که مبتلا به آلرژی هستند هم چنین پروتئین در شیر بادام می تواند واکنش هایی را تحریک کند که باعث خس خس و دشواری تنفس می شوند.

7. شیر بادام می تواند ممکن است به کمبود کلسیم منجر شود

بیشتر کلسیم در رژیم غذایی استاندارد آمریکا از شیر و دیگر محصولات لبنی تامین می شود. در حال حاضر تعداد کمی از مردم از کمبود کلسیم برخوردار هستند، چون غذاهای لبنی بسیار در دسترس هستند، اما اگر به خاطر انتخاب سبک زندگی و یا بیماری ، از محصولات لبنی استفاده نکنید، متوجه می شوید که مقدار مناسبی از کلسیم را جذب نمی کنید.

مهم ترین مساله در کمبود کلسیم پوکی استخوان های شما و پوسیدگی دندان ها است، اما کلسیم یک نقش حیاتی در حفظ فشار خون ثابت ایفا می کند و توانایی لخته شدن، ارتباط بین سلول ها و عملکرد مغز سالم را به خون می دهد.

در حالی که کلسیم در انواع زیادی از غذاهای گیاهی موجود است، باید مطمئن شوید که مقدار زیادی از کلسیم می خورید تا به مقدار مطلوب کلسیم نزدیک شوید.مردان و زنان بالغ هر دو به 1000 میلی گرم کلسیم در روزنیاز دارند اما زنان مسن تر به 1200 میلی گرم کلسیم نیاز دارند.

نوشیدن 200میلی لیتر شیر لبنی 240 میلی گرم کلسیم بدن را تامین می کند که تقریبا یک چهارم نیازهای روزانه شما است. اما همان مقدار شیر بادام فقط 90 میلی گرم از آن را تامین می کند.بهترین منبع کلسیم – برای عدم تحمل لاکتوز، ساردین است که 382 میلی گرم در یک وعده 100 گرمی را تامین می کند.

8. شیر بادام های تجاری حاوی غلیظ کننده های مضر هستند

برای به دست آوردن یک مایع غلیظ، تولید کنندگان شیر بادام آن را با چیزی به نام کاراجینان غلیظ می کنند. کاراجینان از جلبک دریایی بدست می آید، و به شکل غذایی خود کاملا بی ضرر است. با این حال، زمانی که کاراجینان به محصولات دیگر اضافه می شود، جای بحث در سلامتی آن وجود دارد. در شکل تخریب شده با اضافه شدن اسیدها، سرطان زا هستند.

در سال 2008 منع استفاده از کاراجینان در محصولات غذایی ارائه شد، اما سازمان غذا این درخواست را تکذیب کردند و هنوز هم به عنوان محصول سالم شناخته می شود.

مطالعات دیگر نشان داده اند که می تواند باعث آسیب سلول های دستگاه گوارش، زخم معده و تومور می شود.هم چنین ممکن است منجر به سطح پایین التهاب مزمن داخلی شود و چنین التهابی مرتبط با اختلالاتی مانند دیابت،سندرم روده چکه کن ،تصلب شریان است.

کاراجینان نه تنها در شیر بادام پیدا ، بلکه در انواع دیگر محصولات لبنی مانند شیر نارگیل و شیر سویا و همچنین بسیاری از غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار می گیرد.

9. شیر بادام می تواند میگرن را بدتر کند

بادام و محصولات شیر بادام منابع غنی تیروزین هستند. تیروزین یک آمینو اسید غیر ضروری و برای سلامت کلی حیاتی است. غیر ضروری یعنی یکی از آمینو اسیدها که بدن ما می تواند از مواد دیگر تولید کند. با این حال، تیروزین بیش از حد در رژیم غذایی به میگرن مزمن مرتبط است. بادام تنها منبع غذایی تیروزین،نیست مرغ، بوقلمون، ماهی، شیر، ماست،پنیر، تخم کدوتنبل، کنجد ، لوبیا، آوکادو، و موز همگی جز این دسته هستند.

10. شیر بادام می تواند سندرم روده تحریک پذیر را بدتر کند

پروتئین موجود در شیر بادام می تواند منجر به بروز علائم در افراد مستعد شود. اگر قبلا سندرم روده تحریک پذیر داشته اید، ممکن است شیر بادام انتخاب خوبی برای شما نباشد.

11. شیر بادام می تواند علایم سرما خوردگی را بدتر کند

در حالی که شیر لبنی تولید خلط غلیظ در گلو را تحریک و مشکلات تنفسی در برخی از مردم ایجاد می کند. شیر بادام می تواند اثر یکسانی داشته باشد. اگر سرما خورده اید و شیر بادام را نوشیده اید، ممکن است علائم سرماخوردگی را بدتر کنید. بنابراین عاقلانه است تا قبل از اینکه حالتان بهتر نشده، شیر بادام نخورید.

12. ویتامین آ مصنوعی موجود در شیر بادام های تجاری دامنه وسیعی از مشکلات را ایجاد می کند

نوع مصنوعی ویتامین آ با نقص های مادرزادی و شکستگی های استخوان در ارتباط است. هم چنین شکلی از ویتامین است که بدن شما قادر به استفاده از آن نیست. بنابراین در حالی که به نظر می رسد شیر بادام به شما ویتامین آ می دهد.

اثرات جانبی دیگر ویتامین آ مصنوعی شامل رشد تومور، مشکلات پوکی استخوان، خشکی دهان، بینایی، خستگی، بی خوابی، درد شکمی، درد عضلانی، سردرد ، تشنج،ریزش مو، ناهنجاری های قاعدگی حالت تهوع و سرکوب سیستم ایمنی است.مصرف بیش از حد ویتامین آ می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود.

13. ویتامین ایی اگر به شیر بادام اضافه شود ریسک سرطان پروستات را افزایش می دهد

این همان ویتامین ایی نیست که در غذاهای طبیعی وجود دارد. شکل ویتامین ایی که برای غنی سازی شیر بادام و دیگر مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، از نفت گرفته می شود و این فرم باعث افزایش خطر سرطان پروستات می شود به همین دلیل بیماران باید از هر گونه مکمل رژیم غذایی حاوی ویتامین ایی اجتناب کنند.

مطالعات نشان داده اند که وقتی ویتامین ایی طبیعی مصرف می کنید، بدن از آن استفاده می کند، اما وقتی ویتامین ایی مصنوعی مصرف می کنید بدن شما سخت کار می کندد.

پروتئینی در کبد، ویتامین ایی طبیعی را تشخیص می دهد، اما ویتامین ایی مصنوعی ناشناخته تا جایی که ممکن است دفع می شود.مشکلات مربوط به ویتامین ایی مصنوعی شامل خارش پوست، آزردگی گوارشی ، تاری دید، رشد سینه در مردان و زنان، اسهال، سرگیجه، تب آنفولانزا، سردرد، گرفتگی عضلات شکم و ضعف است.

مضرات شیر بادام

14. شیر بادام تجاری خطر پوکی استخوان و سنگ کلیه را بالا می برد

برخی از شیر بادام ها با شکل مصنوعی کلسیم به نام کربنات کلسیم غنی می شود که ممکن است گچ باشد. در حالی که کلسیم برای سلامتی لازم است، باید همراه با منیزیم مصرف شود.

زمانی که کلسیم به طور طبیعی در غذاها وجود دارد منیزیم هم معمولا هست. در شیر بادام های تجاری اغلب اینطور نیست. این به این معنی است که به جای آن که کلسیم راهی برای رسیدن به استخوان ها پیدا کند، در بافت های نرم ته نشین می شود، و باعث مشکلاتی می شود.

15. ویتامین د که به شیر بادام اضافه می شود سمی است

وقتی که در معرض نور خورشید قرار می گیرید، ویتامین د طبیعی ازطریق پوست ساخته می شود. از آنجا که ویتامین د برای پردازش کلسیم در بدن لازم است، به بسیاری از غذاها اضافه می شود تا استخوان های سالم را ترویج کنند.

اما این تقویتی با شکل ویتامین د به نام ویتامین د2 انجام می شود.د2 به چند دلیل مشکل دارد. در درجه اول خیلی ضعیف است که توسط بدن شما مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین شما برای ایجاد ویتامین د که به شکل طبیعی شکل می گیرد نیاز به د2 دارید.

مشکل دیگر مربوط به ویتامین د2، این است که آن یک ماده سمی است.اثرات آنی سمیت ویتامین د می تواند شامل گرفتگی عضلات شکم، تهوع، استفراغ، ضعف ماهیچه و استخوان درد باشد، سمیت می تواند به مرور زمان ادامه پیدا کند که منجر به “انباشته شدن رسوبات کربنات کلسیم در بافت های نرم بدن می شود که به قلب، ریه و کلیه ها آسیب می زند”.

16. شیر سالم طبیعی می تواند پر از شیرین کننده های مصنوعی باشد

بسیاری از تولید کنندگان به شیر بادام شیرین کننده های مصنوعی اضافه می کنند و در این فرآیند چیزی که به عنوان غذای سالم به بازار عرضه می شود را تبدیل به شیر بادام می کنند.

برخی از تولید کنندگان از عصاره نیشکر استفاده می کنند در حالی که برخی دیگر از شیره قند بسیار پیچیده فروکتوز استفاده می کنند که در میزان بیماری و چاقی نقش دارد. شربت ذرت با فروکتوز بالا با هر قیمتی توسط هر کسی باید از مصرف آن ها اجتناب شود.دیگربرندها از شیرین کننده های مصنوعی کم کالری استفاده می کنند، و این ممکن است حاوی سمی مانند ساکارالوز آسپارتام یا اسسولفام باشند.

17. برخی از برندهای شیربادام بیشتر آب و مواد شیمیایی هستند

در کمال شگفتی برخی از انواع شیر بادام تعداد بسیار کمی بادام، و تا 2 % از وزن محصول از بادام ها است. بقیه محصول آب است و مواد شیمیایی مختلفی که برای شبیه سازی طعم و بافت شیر بادام اضافه می شوند.

ظاهرا، محصولاتی مثل این، به رژیم غذایی مواد مغذی اضافه نمی کنند و بسیاری از افزودنی های مصنوعی به یک طریق مضر هستند.

separator line

مضرات شیر بادام برای سلامتی کودکان

مضرات شیر بادام برای سلامتی کودکان

هیچ چیز نمی تواند جایگزین شیر مادر شود. جایگزین کردن شیر بادام می تواند موجب سو تغذیه در نوزاد شود. هم چنین معده بچه هنوز برای هضم مقدار زیادی از آمینو اسیدها، مواد معدنی و ویتامین های موجود در شیر بادام آماده نشده است.

شما می توانید به هنگام رشد کودک، از شیر گاو به عنوان جایگزین استفاده کنید. اما همیشه توصیه می شود که نوزاد خود را با حجم برابر شیرگاو و شیر بادام تغذیه کنید تا نیازهای غذایی او را برآورده کنید.

شوک آنا فیلاکسی

پس از مصرف شیر بادام، برخی افراد ممکن است مزه عجیب فلزی را در دهان خود حس کنند که با خارش و حس خارش همراه است. باید سریعا به پزشک مراجعه شود چون شوک آنا فیلاکسی یکی از اثرات مهلک شیر بادام است. این نشانه ها می توانند از فشار خون پایین و خفگی، عبور کنند.

شیر بادام فواید سلامتی مختلفی دارد، به شرطی که به طور متوسط مصرف شود. جایگزینی شیر گاو با شیر بادام به طور کامل می تواند ایده بدی باشد. در هر صورت، قبل از این که رژیم غذایی عادی خود را تغییر دهید، بهتر است با پزشک خود درباره مشکلات احتمالی که ممکن است با مصرف شیر بادام داشته باشید، صحبت کنید.

همچنین بخوانید:

خواص خوردن شیر بادام در بارداری + طرز تهیه شیر بادام

طرز تهیه شیر بادام هندی مرحله به مرحله

۱۶ خاصیت شیر بادام که از آن بی خبرید + طرز تهیه آن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا