دسته‌بندی نشده

۳ روش متفاوت جهت تهیه پاناکوتا توت فرنگی + عکس

طرز تهیه دسر پاناکوتا توت فرنگی

پاناکوتا با توت فرنگی یک دسر ایتالیایی است که با انواع میوه جات سرو می شود و در این کشور طرفداران زیادی دارد. با دلگرم همراه شوید.

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با توت فرنگی

separator line

روش اول : طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

لازم است ۵ دقیقه برای آماده سازی و ۲۵ دقیقه برای پخت پاناکوتا وقت بگذارید.

مواد لازم :

  • شیر 200 میلی لیتر
  • خامه زده شده ۲۰۰ میلی لیتر
  • شکر ۷۰ گرم
  • عصاره وانیل 1 قاشق غذا خوری
  • آب سرد 4 قاشق غذا خوری
  • پودر ژلاتین بدون طعم 2 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای لایه مربوط به توت فرنگی

  • توت فرنگی تازه برش خورده ۴۵۰ گرم
  • آب 3 قاشق غذا خوری
  • شکر ۷۰ گرم
  • آب سرد 4 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین بدون طعم دهنده 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه لایه توت فرنگی

  1. توت فرنگی‌های خرد شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سر گاز بگذارید. شکر و ۳ قاشق غذا خوری آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آن را به حالت پوره در بیاورید و از صافی رد کنید.
  2. بگذارید تا مخلوط خنک شود.
  3. پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را رها کنید. مخلوط را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و سپس بگذارید تا سرد شود. سپس به سس توت فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  4. لیوان‌هایی را به حالت زاویه ۴۵ درجه در ظرفی پوشیده شده با حوله آشپزخانه تمیز قرار دهید.
  5. سس توت فرنگی را به ۴ قسمت تقسیم کنید. آن‌ها را در لیوان‌ها بریزید به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه لایه پاناکوتا

  1. خامه، شیر و شکر را در ظرف مورد نظر ریخته و سر گاز قرار دهید تا مخلوط گرم شده و شکر حل شود، اما نگذارید مخلوط به جوش آید.
  2. ظرف رو از سر گاز بردارید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.
  3. پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را رها کنید.
  4. محلول ژلاتین را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و سپس بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه سرد شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. حالا لیوان‌ها را از یخچال در بیاورید و مخلوط را در آن بریزید. به مدت ۴ ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
  6. آن را با توت فرنگی و برگ نعناء تزئین کنید.

۳ روش متفاوت جهت تهیه پاناکوتا توت فرنگی + عکس

separator line

روش دوم : طرز تهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی

مواد لازم :

  • خامه 2 لیوان
  • شیر ۱/۲ لیوان
  • شکر ۱/۲ لیوان
  • اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر یلاتین 7 قاشق چایخوری
  • ژله توت فرنگی 1 بسته
  • توت فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. پودر ژلاتین را داخل کاسه‌ای بریزید و به آن ۷ قاشق چایخوری آب اضافه کنید.
  2. کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود. (در صورت لزوم می توانید چند قاشق دیگر آب اضافه کنید.)
  3. شکر، شیر و خامه را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
  4. پس از غلیظ شدن مواد اسانس وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کنید، خوب هم بزنید تا مایه پاناکوتا یکدست شود، سپس از روی حرارت بردارید.
  5. مواد را از یک صافی عبور دهید و داخل لیوان بریزید، ۱/۳ لیوان را با مایه پاناکوتا پر کنید، لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا بسته شود.
  6. ژله توت فرنگی را در ۱ لیوان آب جوش حل کنید و سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
  7. ژله را روی پاناکوتا‌های بسته شده بریزید، چند توت فرنگی خرد کنید و داخل مایه ژله بیندازید، لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس سرو کنید.

۳ روش متفاوت جهت تهیه پاناکوتا توت فرنگی + عکس

separator line

روش سوم : پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که می‌توان برای تزئین روی آن از هر میوه دلخواهی استفاده نمود. این دسر برای بعد از شام بسیار دلچسب و مناسب می‌باشد و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. این میزان مواد برای 6 نفر مناسب می‌باشد.

مواد لازم :

  • شیر ½ 2 پیمانه
  • خامه غلیظ ⅔ پیمانه
  • وانیل خالص 1 قاشق چایخوری
  • ورق ژلاتین ½ 1 پیمانه
  • شکر ⅓ پیمانه

مواد لازم برای روی دسر:

  • توت‌فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر ½ 1 پیمانه
  • شکر ¾ پیمانه

طرز تهیه:

  1. در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده می‌اندازیم.
  2. مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر می‌داریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن می‌ریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر می‌ریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
  3. توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را مخلوط می‌کنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم و 5 دقیقه می‌گذاریم تا خنک شود.
  4. پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر می‌ گردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

۳ روش متفاوت جهت تهیه پاناکوتا توت فرنگی + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک

دیگچه مشهدی | طرز تهیه دسر مناسب ماه رمضان ( دسر خراسانی )

طرز تهیه دنت شکلاتی خوشمزه با طعمی جدید و خاص

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا