دستهبندی نشده
۳ روش متفاوت جهت تهیه پاناکوتا توت فرنگی + عکس
طرز تهیه دسر پاناکوتا توت فرنگی
پاناکوتا با توت فرنگی یک دسر ایتالیایی است که با انواع میوه جات سرو می شود و در این کشور طرفداران زیادی دارد. با دلگرم همراه شوید.
آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با توت فرنگی
روش اول : طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی
لازم است ۵ دقیقه برای آماده سازی و ۲۵ دقیقه برای پخت پاناکوتا وقت بگذارید.
مواد لازم :
- شیر 200 میلی لیتر
- خامه زده شده ۲۰۰ میلی لیتر
- شکر ۷۰ گرم
- عصاره وانیل 1 قاشق غذا خوری
- آب سرد 4 قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین بدون طعم 2 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای لایه مربوط به توت فرنگی
- توت فرنگی تازه برش خورده ۴۵۰ گرم
- آب 3 قاشق غذا خوری
- شکر ۷۰ گرم
- آب سرد 4 قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین بدون طعم دهنده 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه لایه توت فرنگی
- توت فرنگیهای خرد شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سر گاز بگذارید. شکر و ۳ قاشق غذا خوری آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آن را به حالت پوره در بیاورید و از صافی رد کنید.
- بگذارید تا مخلوط خنک شود.
- پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را رها کنید. مخلوط را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و سپس بگذارید تا سرد شود. سپس به سس توت فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- لیوانهایی را به حالت زاویه ۴۵ درجه در ظرفی پوشیده شده با حوله آشپزخانه تمیز قرار دهید.
- سس توت فرنگی را به ۴ قسمت تقسیم کنید. آنها را در لیوانها بریزید به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه لایه پاناکوتا
- خامه، شیر و شکر را در ظرف مورد نظر ریخته و سر گاز قرار دهید تا مخلوط گرم شده و شکر حل شود، اما نگذارید مخلوط به جوش آید.
- ظرف رو از سر گاز بردارید و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.
- پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را رها کنید.
- محلول ژلاتین را به مدت ۱۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید و سپس بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه سرد شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- حالا لیوانها را از یخچال در بیاورید و مخلوط را در آن بریزید. به مدت ۴ ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
- آن را با توت فرنگی و برگ نعناء تزئین کنید.
روش دوم : طرز تهیه پاناکوتا با ژله توت فرنگی
مواد لازم :
- خامه 2 لیوان
- شیر ۱/۲ لیوان
- شکر ۱/۲ لیوان
- اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر یلاتین 7 قاشق چایخوری
- ژله توت فرنگی 1 بسته
- توت فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه :
- پودر ژلاتین را داخل کاسهای بریزید و به آن ۷ قاشق چایخوری آب اضافه کنید.
- کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود. (در صورت لزوم می توانید چند قاشق دیگر آب اضافه کنید.)
- شکر، شیر و خامه را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
- پس از غلیظ شدن مواد اسانس وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کنید، خوب هم بزنید تا مایه پاناکوتا یکدست شود، سپس از روی حرارت بردارید.
- مواد را از یک صافی عبور دهید و داخل لیوان بریزید، ۱/۳ لیوان را با مایه پاناکوتا پر کنید، لیوانها را داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا بسته شود.
- ژله توت فرنگی را در ۱ لیوان آب جوش حل کنید و سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
- ژله را روی پاناکوتاهای بسته شده بریزید، چند توت فرنگی خرد کنید و داخل مایه ژله بیندازید، لیوانها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس سرو کنید.
روش سوم : پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی
یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که میتوان برای تزئین روی آن از هر میوه دلخواهی استفاده نمود. این دسر برای بعد از شام بسیار دلچسب و مناسب میباشد و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. این میزان مواد برای 6 نفر مناسب میباشد.
مواد لازم :
- شیر ½ 2 پیمانه
- خامه غلیظ ⅔ پیمانه
- وانیل خالص 1 قاشق چایخوری
- ورق ژلاتین ½ 1 پیمانه
- شکر ⅓ پیمانه
مواد لازم برای روی دسر:
- توتفرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر ½ 1 پیمانه
- شکر ¾ پیمانه
طرز تهیه:
- در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده میاندازیم.
- مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر میداریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن میریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر میریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
- توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و آنها را مخلوط میکنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم میگذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر میداریم و 5 دقیقه میگذاریم تا خنک شود.
- پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر می گردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن میریزیم و سرو میکنیم.
بیشتر بخوانید :
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک
دیگچه مشهدی | طرز تهیه دسر مناسب ماه رمضان ( دسر خراسانی )
طرز تهیه دنت شکلاتی خوشمزه با طعمی جدید و خاص