دسته‌بندی نشده

خورش آلومسما

آشپزی

خورش آلومسما

مواد لازم:

*مرغ:براي هر نفر يه تكه

*آلو قيسي:براي هر نفر 2 تا 3 عدد

*آلو سياه:براي هر نفر 2 تا 3 عدد

*پياز:2 عدد

*شکر:2 قاشق غذاخوري

*زردچوبه:مقداري

طرز تهيه:

مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.

نكته:

• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.

• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

• نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.

• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا