خورش آلومسما
خورش آلومسما
مواد لازم:
*مرغ:براي هر نفر يه تكه
*آلو قيسي:براي هر نفر 2 تا 3 عدد
*آلو سياه:براي هر نفر 2 تا 3 عدد
*پياز:2 عدد
*شکر:2 قاشق غذاخوري
*زردچوبه:مقداري
طرز تهيه:
مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
نكته:
• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.