دسته‌بندی نشده

کیک گیلاس : ۴ مدل کیک تابستانی خوشمزه با گیلاس

کیک گیلاس : روش تهیه کیک خوشمزه با گیلاس

پیشنهاد ما این است که طرز تهیه کیک گیلاس را به عنوان یک دستور پخت کیک تابستانی حتماً امتحان کنید. با دلگرم همراه شوید.

آموزش طرز تهیه کیک تابستانه با گیلاس

1 – کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

مواد لازم :

  • 2 فنجان پودر کیک
  • یک و نیم فنجان شیر
  • نیم فنجان شکر ریز دانه
  • ربع فنجان پودر کاکائو
  • 2 قاشق روغن نباتی
  • 1 عدد تخم مرغ
  • گیلاس به تعداد لازم
  • برگ نعناع تازه برای تزئین

مواد لازم برای خامه کیک

  • 1 فنجان خامه سنگین
  • 2 قاشق شکر ریز دانه

مواد لازم برای شکلات روی کیک

  • نیم فنجان خامه سنگین
  • 170 گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین

طرز تهیه:

  1. وافل ساز را گرم کنید. در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود.
  2. دو صفحه وافل ساز را چرب کنید. با دقت نیم فنجان از مخلوط را در مرکز وافل ساز بگذارید و آن را یکنواخت کنید. درب آن را ببندید و بگذارید بپزد. سپس با دقت وافل را در آورید و این کار را برای بقیه مخلوط هم انجام دهید.
  3. سپس وافل ها را بگذارید بمانند تا سرد شوند.
  4. در کاسه بزرگی یا در کاسه میکسر، خامه سنگین و شکر را 5 دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. این خامه سفید را کنار بگذارید و حالا قابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، خامه سنگین را در آن بجوشانید و در کاسه چیپس شکلات ها را بریزید و خامه را رویش بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
  5. حالا دو عدد وافل را روی بشقابی بگذارید. نیمی از خامه سفید را رویش بریزید و یک لایه گیلاس بچینید.
  6. دو عدد وافل روی گیلاس ها بگذارید و رویش خامه سفید بریزید و یک لایه دیگر گیلاس بچینید. دوباره رویش وافل بگذارید.
  7. شکلاتی که آماده کرده بودید را روی وافل بریزید و با گیلاس و برگ نعناع تزئین کنید.
  8. کیک گیلاس و وافل جنگل سیاه آماده است. نوش جان!

کیک گیلاس : ۴ مدل کیک تابستانی خوشمزه با گیلاس

separator line

2 – چیز کیک گیلاس

مواد لازم :

  • آرد سه چهارم پیمانه
  • آرد نصف لیوان +1ق چ پکینگ پودر با هم مخلوط شده
  • شکر یک چهارم پیمانه
  • کره 125 گرم ( به مکعب های کوچک تقسیم میکنیم ومیزاریمش تو یخچال )
  • زرده تخم مرغ 2 عدد

مواد میانی چیز کیک :

  • پنیر خامه ای 675 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 لیوان
  • کمپوت گیلاس سه چهارم لیوان ( بدون اب و هسته جدا شده )
  • پودر کاکائو 2 ق غ
  • خامه یک سوم لیوان
  • چیپس شکلاتی سه چهارم لیوان
  • کمپوت گیلاس ( هم ابش و هم گیلاس هایی که هسته شونو جدا کردیم )به اندازه دلخواه
  • نشاسته ذرت 1 ق غ + 1 ق م
  • آب 2 ق غ

طرز تهیه :

  1. فر رو با 175 درجه گرم میکنیم .
  2. قالب کمربندی 23 سانتی مون رو چرب میکنیم .
  3. بعد برای پایه چیز کیک آرد ها مون رو الک میکنیم . شکر رو روش اضافه میکنیم .
  4. کره مون رو هم اضافه میکنیم .بعد با چنگال له میکنیم و با آرد و شکر مخلوط میکنیم .
  5. بعد از اون زرده های تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده و باز با چنگال هم میزنیم تا شکل خمیر به خودش بگیره .
  6. اگه دیدین خمیر خیلی نرم هستش بزراین نیم ساعت تو یخچال بمونه .
  7. ولی نه دیدین خمیر خیلی نرم نیست تو قالب چرب شده مون میزاریم و با دست خمیر رو به همه جای قالب میرسونیم.
  8. اگه دوست ندارین پایه چیز کیک رو از خمیر درست کنین و سختتون میشه میتونین به جاش از نصف لیوان کره ذوب شده و یک و یک دوم پیمانه بیسکویت اسیاب شده استفاده کنین . این دو تا رو با هم مخلوط میکنیم و تا شکل خمیربه خودش بگیره .

برای آماده کردن مواد میانی :

  1. پنیر خامه ای نرم شده – تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم . تا یکدست و صاف بشه .
  2. بعد نصف این مواد رو روی خمیر مون تو قالب میریزیم . و خوب صافش میکنیم .
  3. بعد دونه های گیلاس رو که خوب ابشون رفته و خشک شدن روی مایه مون میچینیم .
  4. به مابقی مایه مون پودر کاکائو اضافه کرده و هم میزنیم .
  5. حالا خامه رو تو یه ظرفی میزاریم تا کمی به نقطه جوش برسه و شکلات چیپس رو توش میریزیم . مدام هم میزنیم تا شکلات توش ذوب بشه.
  6. سرد که شد میریزیم روی مایه کاکائویی مون و هم میزنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه .
  7. روی بقیه مواد میریزیم و تو فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه میپزیم .
  8. در فر رو نیمه باز میزاریم تا کاملا سرد بشه .

حالا برای روی چیز کیک :

  1. شربت کمپوت رو که جمعا یه لیوان سرخالی باید باشه رو میریزیم تو قابلمه و می جوشونیم . بعد نشاسته با نصف لیوان آب سرد حل میشه و به شربت گرم اضافه میکنیم.
  2. مدام هم میزنیم تا گلوله نشه .و غلیظ بشه . وقتی غلیظ شد دونه های کمپوت گیلاس رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم .
  3. وقتی سرد شد روی چیز کیک سرد شده با دقت میریزیم .
  4. 24 ساعت میزایرم تو یخچال بعد سرو میکنیم

کیک گیلاس : ۴ مدل کیک تابستانی خوشمزه با گیلاس

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

دستور پخت کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

طرز تهیه ی کیک سیب و موز سریع و آسان

separator line

3 – کیک گاتا با گیلاس و شکلات

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم پودر قند
  • ۷۵ گرم آرد سفید
  • ۱۵ گرم پودر کاکائو
  • ۳۰۰ میلى لیتر خامه زده شده
  • ۳۵۰ گرم گیلاس تازه هسته گرفته یا کمپوت گیلاس
  • مقدارى کاکائوى رنده شده براى روى کیک

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ ها را با پودر قند مخلوط کنید و ظرف محتوى این مخلوط را بر روى ظرف دیگرى که آب جوش در آن قرار دارد بگذارید و هم بزنید یا غلیظ شود.
  2. آرد و پودر کاکائو را در آن الک و مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب گردى به قطر ۲۰ سانتى متر که قبلاً چرب کرده اید بریزید و به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید.
  3. سپس از فر بیرون آورده و از قالب خارج کنید و روى شبکه سیمى سرد کنید.
  4. روى کیک را با خامه زده شده بپوشانید و روى دیواره هاى آن شکلات رنده شده بپاشید به طورى که لایه اى از رنده شکلات، دیواره کیک را بپوشاند.
  5. گیلاس ها را روى کیک بچینید و دور آنها را با گل خامه که به وسیله قیف خامه درست مى کنید تزئین کنید. کمى رنده شکلات روى گل خامه ها بپاشید و کیک را سرو کنید.

کیک گیلاس : ۴ مدل کیک تابستانی خوشمزه با گیلاس

separator line

4 – چیز کیک یخچالی با فیلینگ گیلاس

مواد لازم :

  • بیسکوییت 200 گرم
  • پنیر خامه‌ای 200 گرم
  • خامه 200 گرم
  • کره 90 گرم
  • شکر 1/2 لیوان
  • پودر ژله آناناس، موز، آلوئه ورا یا گیلاس 4 ق غذاخوری (در صورت استفاده از پودر ژله ایرانی دو برابر)
  • آب جوش 4 ق غذاخوری
  • یخ 4 تکه
  • وانیل 1 ق چای‌خوری
  • کمپوت گیلاس یا مربا گیلاس برای فیلینگ به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. برای تهیه چیز کیک یخچالی ابتدا باید پایه چیز کیک را آماده کنید به این صورت که؛ ابتدا کف قالب مورد نظر را دو لایه سلفون بکشید و لبه‌ های سلفون را بزرگ‌ تر از قالب در نظر بگیرید که بعد راحت‌ تر بتوانید چیز‌ کیک یخچالی را از قالب خارج کنید. (لزومی ندارد برای چیز کیک یخچالی از قالب کمربندی استفاده کنید.)
  2. بیسکوییت‌ ها را داخل کیسه پلاستیکی یا زیپ کیپ ریخته و خوب بکوبید یا داخل آسیاب ریخته و پودر کنید.
  3. بیسکوییت پودر‌ شده را با کره ذوب‌ شده مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
  4. خمیر به‌ دست آمده را کف قالب پهن کنید و با کف دست یا ته لیوان روی آن را فشار دهید تا انسجام پیدا کند، سپس قالب را داخل فریزر قرار دهید.
  5. برای آماده‌ کردن فیلینگ چیز کیک یخچالی، پنیر خامه‌ ای را با شکر، وانیل و خامه ترکیب کرده و خوب هم بزنید.
  6. پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و 30 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا حل شود یا به روش بن‌ ماری ژله را حل کنید.
  7. داخل ظرف ژله، 4 تکه یخ بیندازید تا ژله سریع‌تر سرد شود. (بهتر است از ژله آناناس، موز یا آلوئه‌ ورا استفاده کنید چون بی‌ رنگ هستند اما می‌توانید از ژله گیلاس نیز استفاده کنید.)
  8. حالا ژله خنک‌ شده را با مخلوط پنیر ترکیب کنید و خوب به هم بزنید.
  9. قالب را از فریزر خارج کنید و مخلوط پنیر را روی بیسکوییت‌ های خنک‌ شده بریزید و قالب را تکان دهید تا پنیر به صورت یک‌ دست روی آن پخش شود.
  10. مربا یا مارمالاد گیلاس را به صورت یک‌ نواخت همه‌ جای چیز کیک پخش کنید و قالب را به مدت 4 ساعت و یا یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید تا چیز کیک بسته شود.
  11. می‌توانید برای روی این چیز کیک یخچالی از هر نوع میوه‌ تازه یا کمپوت، مربا و مارمالاد با طعم دل‌خواه استفاده کنید. نوش جان.

کیک گیلاس : ۴ مدل کیک تابستانی خوشمزه با گیلاس

separator line

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا