دسته‌بندی نشده

کیک قاشقی : ۳ روش ساده جهت تهیه کیک قاشقی

طرز تهیه کیک قاشقی شکلاتی و لیمویی

دلگرم : این کیک قاشقی سریع درست می شود اما شیرینی آن کم است اگر شیرین دوست دارید بعد از در آوردن از روغن داخل شکر بغلتانید یا داخل شیره زعفرانی بگذارید می توانید شکلات آب شده روی آن بریزید عالی می شود.

3 روش جهت تهیه کیک قاشقی در منزل

1. طرز تهیه کیک قاشقی لیمویی

برای پخت یک کیک خانگی قاشقی خوشمزه به ده دقیقه زمان برای آماده سازی و دو ساعت زمان برای پخت نیاز دارید. در کنار آن می توانید از بستنی لیمویی اسکوپی نیز استفاده کنید. برای درست کردن این کیک توصیه می کنیم از پودر کیک آماده استفاده کنید

مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی لیمویی

  1. پودر کیک آماده یک بسته (28 گرم)
  2. نصف فنجام اب لیموی تازه
  3. نصف فنجان آب
  4. یک سوم فنجان گره نرم شده
  5. سه عدد تخم مرغ

برای لعاب روی کیک

  • دو قاشق غذا خوری آبلیموی تازه
  • یک قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
  • یک فنجان خاک قند

روش تهیه کیک قاشقی لیمویی

تمام مواد کیک را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک آرام پز را با روغن چرب کنید و سپس خمیر کیک را به آرامی درون آن بریزید.

درجه آرام پز را روی بالاترین قرار دهید و به مدت دو ساعت کیک را بپزید. زمانی که مرکز کیک سفت شود و اگر خلال دندانی در آن فرو کنید، از خمیر به آن نچسبد، کیک شما آماده شده است.

مواد لعاب را نیز با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و خاک قند کاملا! حل شود. سپس آن را روی کیک پخته شده بریزید. می توانید در کنار این کیک قاشقی بستنی وانیلی نیز سرو کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک لیمویی با ۳ روش جذاب

2. طرز تهیه کیک قاشقی شکلاتی

دستور زیر یکی از بهترین دستور های پخت کیک قاشقی شکلاتی است و به ده دقیقه زمان آماده سازی و چهل دقیقه زمان پخت نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی شکلاتی

  1. یک فنجان شکر قهوه ای
  2. یک فنجان آرد همه منظوره
  3. سه قاشق غذا خوری پودر کاکائو بدن شکر
  4. نصف قاشق چای خوری نمک
  5. دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  6. نصف فنجان شیر
  7. دو قاشق غذا خوری کره ذوب شده

برای روی کیک

  • یک فنجان شکر قهوه ای
  • یک چهارم فنجان پودر کاکائو بدون شکر

روش تهیه کیک قاشقی شکلاتی

فر را از قبل تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کرده و قالب انتخابی خود را چرب کنید.

در ظرف بزرگی شکر، آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده سپس شیر و کره ذوب شده را به آن بیفزایید و هم بزنید.

سپس مواد رویه را هم زده و آن را روی خمیر در قالب بریزید و 35 تا 40 دقیقه بپزید. امیدورایم از این دو مدل طرز تهیه کیک قاشقی لذت ببرید.

کیک قاشقی : ۳ روش ساده جهت تهیه کیک قاشقی

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ی کیک خیس شکلاتی با روشی جدید + سس شکلاتی

3. طرز تهیه کیک قاشقی بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی ساده

  1. آرد 2 پیمانه
  2. شکر 1 پیمانه
  3. ماست 1 پیمانه
  4. تخم مرغ 2 عدد
  5. وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  6. بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک قاشقی ساده و بدون فر

برای تهیه کیک قاشقی ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با چنگال به خوبی هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ و شکر به آرامی اضافه نمایید و با چنگال هم بزنید. سپس ماست را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی ایجاد شود.

در این مرحله از طرز تهیه کیک قاشقی، درون ماهیتابه ای روغن بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی داغ شود. اگر حرارت زیاد باشد قبل از پختن سرخ می شود و داخل آن خام می ماند.

سپس از مواد کیک با قاشق بردارید و درون روغن بیاندازید می توانید از قالب استفاده کنید قالبتان را چرب کنید و داخل تابه قرار بدهید اگر استیل بود اجازه بدهید داغ شود که مواد به قالب نچسبد.

سپس از مواد داخل قالب ها بریزید زیاد نریزید که کیک های قالبی تان ضخیم شود و وسط آن ها خمیر بماند حرارت باید ملایم باشد تا کیک ها کامل مغز پخت شود وقتی کیک های داخل تابه روی آن حباب زد و روی آن سفت شد می توانید آن ها را برگردانید.

اجازه بدهید هم کیک مغز پخته شود و هم سرخ شود که ظاهر زیبایی داشته باشد بعد از سرخ شدن دوطرف کیک روی دستمال یا داخل سبد قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود.


بیشتر بخوانید :

۳ روش عالی برای تهیه کیک انبه خانگی

۳ روش متفاوت جهت تهیه کیک شاه بلوط خانگی

طرز تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا