دسته‌بندی نشده

کباب چنگه یا شلشلیک

Imageمواد لازم :

گوشت راسته گوساله 1500 گرم

دنبه 150 گرم

كره 250 گرم

پياز 3 عدد

روغن زيتون 1 فنجان

گوجه فرنگي 6 عدد

فلفل قدري

طرز تهيه :

براي تهيه کباب بايد از گوشت راسته گوساله يا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه براي کباب خوب انتخاب گوشت آن است که بايد نرم باشد ( بوسيله گردهاي مخصوص نرم کننده گوشت نيز مي توان گوشت را نرم و ترد نمود ) ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود.

انواع کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود. کباب را ميتوانيم بهر اندازه که ميل داريم پهن کنيم باين ترتيب که راسته را روي تخته ميگذاريم باندازه اي که ميل داريم پهناي کباب بشود يک قطعه جدا ميکنيم مثلا پهنا چهار انگشت و سپس قطعات ديگر گوشت ميگذاريم قطعات ديگر را ميبريم ، بعد گوشت را بقطر دو سانتيمتر ورقه ورقه مي کنيم و آماده ميگذاريم ، لازم نيست شکل شکل آنها منظم باشد

بايد بين هر دو يا سه قطعه گوشت يک قطعه کوچک دنبه به سيخ کشيده ،سپس پياز را نرم رنده ميکنيم و روغن زيتون و فلفل را با پياز رنده شده مخلوط ميکنيم و گوشت را در اين مايه مي خوابانيم و مي گذاريم لا اقل يکشب بماند بعد گوشتها را به سيخ کشيده و کي روي آن را با کارد ميکوبيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم و گاهي سيخهاي کبابرا بر ميگردانيم

کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در ديس ميکشيم و روي آنها را کمي نمک ميپاشيم و کمي هم کره روي آن ميگذاريم و اطراف آنرا با پياز خلال کرده و جعفري تزيين ميکنيم –

Imageکباب را نبايد هيچ وقت لاي نان قرار داد زيرا آب کباب به خورد نان مي رود و خشک ميشود . با کباب چنجه ميتوان کباب گوجه فرنگي تهيه و مصرف نمود. بدون دنبه نيز ميتوان اين کبابرا آماده نمود و بعد از طبخ مقداري کره روي آن قرار داد . در صورتيکه بخواهيم از آب ليمو يا کيوي خرد شده براي نرم کردن گوشت استفاده کنيم

براي هر يک صد گرم گوشت يک قاشق سوپخوري آب ليمو يا کيوي خرد شده با پياز رنده شده مخلوط ميکنيم و نيم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در اين مايه ميخوابانيم .

در صورتيکه بخواهيم از گردهاي نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنيم براي هر يک کيلو گوشت يک قاشق مربا خوري از گرد نرم کننده با پياز رنده شده مخلوط ميکنيم و نيم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در اين مايه ميخوابانيم .

ممکن است بدون روغن زيتون هم گوشت کباب را آماده کرد . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافيست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا