دسته‌بندی نشده

ژیگو

Imageمواد لازم :

گوشت مغز ران گوساله 2 کيلو

سير 2 عدد

هندوانه 2 عدد

نمك قدري

فلفل قدري

روغن 4 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

گوشت گوساله جوان را پاکوراخ مينمائيم هويج و سير را پوست کنده به درازا ميبريم هويج و سير را داخل سوراخها قرار ميدهيم نمک فلفل به گوشت ميزنيم با نخ کلفتي گوشت را خوب ميبنديم روغن بروي گوشت مينمائيم گوشت را در کاغذ آلومينيم ميپيچيم در فر 300 درجه بمدت 2 ساعت ميگذاريم

گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده ميگذاريم براي نيم ساعت ديگر روي گوشت خوب برشته و طلائي شود ، هر 5 دقيقه بايد يک مرتبه روي گوشت را از روغني که در ته ظرف است بريزيم تا روي گوشت خشک و تيره رنگ نشود

اگر بخواهيم گوشت ژيگو را به برشهاي نازک ببريم حتما بايد سرد شود اگر خواستيم گوشت را گرم و با سس سر ميز ببريم با يد پس از خنک شدن و بريدن دو مرتبه برشها را در ظرفي چيده بگذاريم گرم شود و سس را براي روي آن آماده کنيم

سسي که براي اين نوع گوشت تهيه ميکنيم با يد سس قهوه ساده يا آبي که از گوشت خودش بدست ميايد و يا آب استخوان باشد در انتخاب گوشت بايد دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نموديم بايد مدت پخت بيشتري در نظر بگيريد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا